Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Prihaja nova akcija na ZAME paketih
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Kakor sem prebral na njihovi strani je tudi za obstoječe na Ortu.

Ponavadi samo za tiste, ki NISO vezani z aneksom in sklenejo nov aneks ... Edino podrazitve so pa res za vse... za tiste, ki so vezani in za tiste, ki niso vezani
grims-1.gif
... in ne glede na starostno skupino ...

Ali ni tako, da cetudi so vezani odplačajo prejeto ugodnost in se vezejo z novo akcijo?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Takole je to:
Kaj se skriva za prenovljenim paketom ORTO U NULO?
Družba Si.mobil mlade že dalj časa razvaja z naročniškim paketom ORTO U NULO. Do tega paketa so »upravičeni« vsi, ki so dopolnili 12 let oziroma so mlajši od 31 let. Doslej je bilo potrebno za ta naročniški paket odšteti 10 evrov. Vanj je bilo vključenih 1.001 minuta pogovorov med uporabniki Si.mobilovega omrežja, 1.001 sporočilo SMS, 1.001 sporočilo MMS in 100 megabajtov prenosov podatkov.
Ker tudi naročniški paket ORTO U NULO ni »ušel« valu Si.mobilovih podražitev, je danes zanj potrebno odšteti dva evra več oziroma12 evrov. Da bi uporabniki imeli kaj od podražitve, je družba Si.mobil prenovila naročniški paket. Novi ORTO U NULO X2 vključuje kar dvakrat več storitev kot njegov predhodnik. Vanj je namreč vključenih 2.002 minuti pogovorov med uporabniki Si.mobilovega omrežja, 2.002 sporočili SMS, 2.002 sporočili MMS in 200 megabajtov prenosov podatkov.
Žal tudi tu ni vse zlato kar se sveti. V pogovoru s Si.mobilovim centrom za pomoč uporabnikom smo namreč izvedeli, da ta ponudba velja le do 31. 10. 2011 in to samo za tiste naročnike, ki se bodo z nakupom telefona vezali za 24 mesecev. Tem naročnikom se bo za to obdobje podvojila količina mesečno zakupljenih enot. To pomeni, da po preteku dveh let uporabnik ne bo več upravičen do teh ugodnosti. In to še ni vse. Če na primer uporabljate paket ORTO U NULO FOREVER, se boste s sprejemom ugodnosti morali odpovedati temu paketu. Posledica tega je, da boste z 31. letom izgubili pravico do uporabe paketa ORTO U NULO. Zato vam svetujemo, da se, preden sklenete novo pogodbo, natančno pozanimate o vseh ugodnosti in posledicah, ki jih bo ta imela za vas.

Vir: http://www.racunalniske-novice...rto-u-nulo.html

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
In zopet enaki drobni tisk:
Podvojene minute na izbranem paketu veljajo 24 mesecev, nato se povrnejo na količine, ki so po ceniku sicer na izbranem paketu določene. Ugodnost velja za klice v Sloveniji, neporabljene količine pa se v naslednji mesec ne prenašajo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Namig, izkoristiš akcijo, in lepo v miru 2 leti razmišljaš in po malem kalkuliraš kam boš potem šel ko ti zadeva poteče? Kje šteka?
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To je res (sicer mene ne zanima, sem na TM) ampak se strinjam s predlogom. Lahko pa razmišljaš tako, kaj pa če grem k operaterju, ki mi to ugodnost ponuja skozi vso dobo veljavnosti paketa, pa še sekirati se ne rabim da mi bodo povečali nadomestilo za uporabo, ter klice v druga omrežja, prenos podatkov.......

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma veš kako je, meni je Simobil res dolgo pošteno služil in ko si grem računat minute in ostalo sranje sem še tudi kljub tej podražitvi ravno nekje tukaj tukaj, če bi me omrežje res kaj zafrkavalo kot večino ljudi bi seveda brez pomislekov menjal. Seveda bom začel počasi razmišljat v smeri Tušmobila ampak še vseeno ne zaupam njihovemu signalu. Bom res moral met koga od mojih bližnjih ki ga uporablja in da bom imel informacije iz prve roke.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.462
6.968
113
Vprašanja glede double orto.
- Kaj se zgodi, če vmes dopolniš 31 let? Se moraš prestaviti na drug paket ali lahko koristiš do konca
- V kolikor je zgoraj pravilni odgovor slednji - velja to samo z nakupom novega telefona ali veljo tudi tisti evri, ki ti jih dajo, če se vežeš

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Takole je to:
Kaj se skriva za prenovljenim paketom ORTO U NULO?
Družba Si.mobil mlade že dalj časa razvaja z naročniškim paketom ORTO U NULO. Do tega paketa so »upravičeni« vsi, ki so dopolnili 12 let oziroma so mlajši od 31 let. Doslej je bilo potrebno za ta naročniški paket odšteti 10 evrov. Vanj je bilo vključenih 1.001 minuta pogovorov med uporabniki Si.mobilovega omrežja, 1.001 sporočilo SMS, 1.001 sporočilo MMS in 100 megabajtov prenosov podatkov.
Ker tudi naročniški paket ORTO U NULO ni »ušel« valu Si.mobilovih podražitev, je danes zanj potrebno odšteti dva evra več oziroma12 evrov. Da bi uporabniki imeli kaj od podražitve, je družba Si.mobil prenovila naročniški paket. Novi ORTO U NULO X2 vključuje kar dvakrat več storitev kot njegov predhodnik. Vanj je namreč vključenih 2.002 minuti pogovorov med uporabniki Si.mobilovega omrežja, 2.002 sporočili SMS, 2.002 sporočili MMS in 200 megabajtov prenosov podatkov.
Žal tudi tu ni vse zlato kar se sveti. V pogovoru s Si.mobilovim centrom za pomoč uporabnikom smo namreč izvedeli, da ta ponudba velja le do 31. 10. 2011 in to samo za tiste naročnike, ki se bodo z nakupom telefona vezali za 24 mesecev. Tem naročnikom se bo za to obdobje podvojila količina mesečno zakupljenih enot. To pomeni, da po preteku dveh let uporabnik ne bo več upravičen do teh ugodnosti. In to še ni vse. Če na primer uporabljate paket ORTO U NULO FOREVER, se boste s sprejemom ugodnosti morali odpovedati temu paketu. Posledica tega je, da boste z 31. letom izgubili pravico do uporabe paketa ORTO U NULO. Zato vam svetujemo, da se, preden sklenete novo pogodbo, natančno pozanimate o vseh ugodnosti in posledicah, ki jih bo ta imela za vas.

Vir: http://www.racunalniske-novice...rto-u-nulo.html

Promociji ORTO 4EVER in ORTO x2 sta združljivi. Tako da tudi po 31. letu obdržiš paket Orto u nulo.

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Ko dopolniš 31 let, avtomatično migriraš na XS Zame, v kolikor si sam enega ne izbereš (kljub akciji).
Lahko se vežeš s telefonom ali pa s popustom pri mesečnem računu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Eno vprašanje, od katerga datuma lahko grem brezplačno na Simobil po novo Sim kartico? Oz. imam naročnino dve sim pa bi to prekinil ter vrnil obe in da mi dajo novo? Ni bilo rečeno od 7 ali 9 septembra dalje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.