Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jaz mam pa eno drugo vprasanje...močno na organ mi gre da je FB sedaj postala stran javnega obvescanja...mater kaj DOMAČA stran pa ni vredna novic o nedelovanju!?...mislim Simobil kaj vas je sram na vasi strani napisat da vam kaj ne dela, pa novosti in to, ne pa da morem ce kaj ne dela hodit vedno na fb stran gledat...bedno
kaj praviš kje lahko hitreje objaviš,.. na FB in twiterju ali na spletni strani?
b
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Začni novo šolsko leto s polnim, dvojnim zagonom in preveri ponudbo ORTO x2, ki ti bo omogočala dvojno komunikacijo s tvojimi frendi - 2.002 SMS sporočil, 2.002 MMS sporočil, 2.002 minut pogovorov v Si.mobilovem omrežju in 200 MB prenosa podatkov.
Podvojene vrednosti lahko koristiš tudi na novem telefonu, saj smo v ponudbo zapakirali odlične ORTO x2 telefone, kmalu pa te dvojnost čaka tudi v drugih sferah tvojga lajfa
Zato nekateri operaterji mislijo tudi na ostale uporabnike.Citat:
Uporabnik asko pravi:
Spet samo za mlade. Za nas, ki smo pa več kot 31 pa .... nič od ničSaj prav, zato smo pa šli h konkurenci, kjer se ne dela taka diskriminacija.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Ma tebi dela takrat ko še Čak Norisu vseskup crkne...
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Ma tebi dela takrat ko še Čak Norisu vseskup crkne...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
vedno so bonitete za vse,.. tako na simplu, ortu kot ostalih paketih,..
enkrat za ene, drugič za druge,..
b
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Začni novo šolsko leto s polnim, dvojnim zagonom in preveri ponudbo ORTO x2, ki ti bo omogočala dvojno komunikacijo s tvojimi frendi - 2.002 SMS sporočil, 2.002 MMS sporočil, 2.002 minut pogovorov v Si.mobilovem omrežju in 200 MB prenosa podatkov.
Podvojene vrednosti lahko koristiš tudi na novem telefonu, saj smo v ponudbo zapakirali odlične ORTO x2 telefone, kmalu pa te dvojnost čaka tudi v drugih sferah tvojga lajfa
To je pa res hinavščina... Podražitve pridejo za vse, ugodnosti pa samo za nove naročnike, mi redni naročniki pa ko vas f00ka. Sramota res...