Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113
jaz mam pa spet probleme. signal poln ali ena črtica manj. mene pa folk ne sliši kot da ni signala. isto se dogaja punci. oba na simobilu. povezava na bazno postajo vrhole ali vrhloga. en od teh dveh krajev je
smile-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jaz mam pa eno drugo vprasanje...močno na organ mi gre da je FB sedaj postala stran javnega obvescanja...mater kaj DOMAČA stran pa ni vredna novic o nedelovanju!?...mislim Simobil kaj vas je sram na vasi strani napisat da vam kaj ne dela, pa novosti in to, ne pa da morem ce kaj ne dela hodit vedno na fb stran gledat...bedno

kaj praviš kje lahko hitreje objaviš,.. na FB in twiterju ali na spletni strani?
b

Ma, j..bo vas FB. Na ta način samo zbirate podatke. Če je organizacija pravilna je objava na domači strani čisto enostavna. Morda 5 minut dela. Sicer pa najbolje da domačo stran zaprete in se preselite na FB. Pa zanima me kako boste reagirali ko bo Skype čisto v FB integriran, pa v telefone,... in se bodo vaši feni na FB zastonj med seboj pogovarjali...

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
"mal" off topic sam tle bo verjetno najhitrejš
smile-1.gif

Kaj je treba narest pred prvo uporabo monete na Simobil Orto paket?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Začni novo šolsko leto s polnim, dvojnim zagonom in preveri ponudbo ORTO x2, ki ti bo omogočala dvojno komunikacijo s tvojimi frendi - 2.002 SMS sporočil, 2.002 MMS sporočil, 2.002 minut pogovorov v Si.mobilovem omrežju in 200 MB prenosa podatkov.

Podvojene vrednosti lahko koristiš tudi na novem telefonu, saj smo v ponudbo zapakirali odlične ORTO x2 telefone, kmalu pa te dvojnost čaka tudi v drugih sferah tvojga lajfa
wink-1.gif

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Včlanite se v SIMPL Bonus Klub in sodelujte v nagradni igri!

SIMPL Bunus klub nagradna igra

Včlanitev v SIMPL Bonus Klub vam poleg rednih ugodnosti prinaša dodatne nagrade 3 telefone HTC Wildfire S.

Vsi novi člani SIMPL Bonus Kluba, ki se boste včlanili med 1.9.2011 in 15.10.2011, boste sodelovali v nagradni igri. Med novimi člani bomo žrebali 3 nagrajence, ki bodo prejeli telefon HTC Wildfire S.

Če ste že uporabnik paketa SIMPL na kartice ali boste kupili nov SIMPL SIM paket, in še niste član SIMPL Bonus Kluba, se čimprej včlanite in spoznajte vse prednosti, ki jih ponuja.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Spet samo za mlade. Za nas, ki smo pa več kot 31 pa .... nič od nič
10.gif
Saj prav, zato smo pa šli h konkurenci, kjer se ne dela taka diskriminacija.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Začni novo šolsko leto s polnim, dvojnim zagonom in preveri ponudbo ORTO x2, ki ti bo omogočala dvojno komunikacijo s tvojimi frendi - 2.002 SMS sporočil, 2.002 MMS sporočil, 2.002 minut pogovorov v Si.mobilovem omrežju in 200 MB prenosa podatkov.

Podvojene vrednosti lahko koristiš tudi na novem telefonu, saj smo v ponudbo zapakirali odlične ORTO x2 telefone, kmalu pa te dvojnost čaka tudi v drugih sferah tvojga lajfa
wink-1.gif

cheer.gif

To je pa res hinavščina... Podražitve pridejo za vse, ugodnosti pa samo za nove naročnike, mi redni naročniki pa ko vas f00ka. Sramota res...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Bravooo! Še več takšnih kot si ti (resno pozdravljam tvojo odločitev, tudi gaye podpiram, bo več žensk ostalo za mene), bo omrežje še boljše delovalo
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Bimbo, jaz govorim za moški del in sem dal kot primer samo moške, logično da ne podpiram nasprotno usmerjenih žensk? Nauči se večkomponentno razmišljat in sklepat
evil.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Spet samo za mlade. Za nas, ki smo pa več kot 31 pa .... nič od nič
10.gif
Saj prav, zato smo pa šli h konkurenci, kjer se ne dela taka diskriminacija.
Zato nekateri operaterji mislijo tudi na ostale uporabnike.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Point komentarja je, da sem že od halo kartice (več kot 10 let) član simobila, pa za stare člane ni nekega bonusa.
Ter da sem mislil, da mi je iphone crknil, ko sem prišel v LJ na Dance Republik.
Sicer pa pri nas doma se signal iz tistih časov bogve ni spremenil, dobro da sem povečini le med vikendi doma.

Ajde da odmislimo Čaka; še Zidarjev SCT ne more tako globoke luknje skopati, da bi ti stal v njej in imel motnje v omrežju.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vedno so bonitete za vse,.. tako na simplu, ortu kot ostalih paketih,..
enkrat za ene, drugič za druge,..

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
vedno so bonitete za vse,.. tako na simplu, ortu kot ostalih paketih,..
enkrat za ene, drugič za druge,..
b

Še dobro potem, da so podražitve za vse.
evil.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:

wink-1.gif

cheer.gif

To je pa res hinavščina... Podražitve pridejo za vse, ugodnosti pa samo za nove naročnike, mi redni naročniki pa ko vas f00ka. Sramota res...

Kakor sem prebral na njihovi strani je tudi za obstoječe na Ortu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.