Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
@Borovnica..

Ko je bil izpad omrežja v Postojni v Ponedeljek tudi nobenega obvestila ni bilo na spletni strani pa smo bili brez signala skoraj 1 uro če ne več...

Tak da obvestila zlo retko kdaj daste gor ko so težave..

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ....no res je da je nekaj stekal simobil...v ponedeljek recimo nisem mogel preko 3g omrežja opraviti klica daljšega od 1 minute, ker je kr zmanjkalo vsega, sem lepo preklopo na 2g in do danes ni proble...tak da bom pac pocakal da porihtajo pol pa gasa naprej

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Edino pošteno bi bilo, da bi recimo polje z obvestili zamenjali s poljem, ki bi opozarjalo na težave z omrežjem in predlagane rešitve. Itak pišejo samo neumnosti - tist ki ga Iphone zanima tako ali tako ve, da je trenutno samo pri Simobilu, reklamo imajo pa tako ali tako v banerju

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ojla, vsi tisti, ki ste imeli na Štajerskem probleme s prekinitvami prosim ugasntie in prižgite telefon,.. problem bi moral biti odpravljen
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
valdo smo
smile-1.gif

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
no pa jih prosim obvesti če si tako prijazen.
stranke, ki imajo težave kličejo v CC, tam pa jih obvestijo kaj in kako. se pa strinjam, da bi bilo obvestilo smisleno tudi na webu,.. ne vem pa ali je ali ne,.. z moje strani sem obvestil glavnino strank s težavami, ki se itak nahajajo na Alterju
evil.gif

b

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Danes v Postojni 1 uro ni bilo signala sploh dobre 2 uri pa je signal nihal med 2G in 3G.. tko 3 ure al pa tudi več ni bilo storitve kak se pričakuje..
jezen.gif

in to se nekaj prepogosto dogaja vsak mesec vsaj 1x in tudi ob vsakem močnejšem nalivu al Nevihti omrežje enostavno poklekne...
13.gif

Nevem a ne znajo uštimat baznih da kr ob vsaki vremenu ki je slabo gre signal v tri pm...
10.gif

Čudno danes sem ogromno telefonaril na različnih lokacijah in nobenega problema. Tudi ko je nazadnje ob nevihti zmanjkalo elektrike je 3ure vse delalo brez problema potem pa pol ure ni bilo omrežja. Mogoče zato ker imam ganc nov tel
smile-1.gif

Kaj si iz Postojne drugače al govoriš za kak drug kraj?

Priznam da v postojni nisem bil...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.