Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mhm, zdaj vsi lajajo a na koncu ne bo nič grizenja. Greva stavit da niti trije ne bodo šli na TM?
smile-1.gif

467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Vsekakor imam namen tudi sam prestopit k TM. Ni problem v tistih +2€, pa finančno niti v tistih 9.78€, predvsem me moti način in odnos. Ne moreš kar dobit ns SMS,da ti bodo spispali na mesec +2€ ter eltno še ~10€ sploh pa za storitev, ki je uporabljaš. Nekdo je dal vzporednico z zavarovalnicami in njihovimi pavšali - že res, ampak za zavarovanje se odločiš prostovoljno, ne pa ker ti je nekdo to uturil.

Sem pa še enkrat preračunal kateri operater se mi bol splača, in je ob moji porabi TM-ov paket Vesolje zame totalna zmaga, približno 10€ nižji mesečni stroški kot na S!...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ko bo pa to isto uvedu še Šusmobil pa v jok pa na drevo...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Mislim, da TM tega se lep cas ne bo uvedel Ta davek je politika Mobilkoma samo se ne zavedajo, da se slo trg mocno razlikuje od A.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Mislim, da TM tega se lep cas ne bo uvedel Ta davek je politika Mobilkoma samo se ne zavedajo, da se slo trg mocno razlikuje od A.

Ja to so nepopravljivo zajebali... Pridobil bo pa samo smrad od Šusmobila...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ko bo pa to isto uvedu še TUŠmobil pa v jok pa na drevo...
cheer.gif
Upamo samo da ne bo... drgač pa uporabljam KUL tarifo že kar nekaj cajta mi mi prov sede, če nebi mel tega bi na Si mel 40-50 račun in ne max.20 na 3zame... pa malo niha signal prekinja mi pa ne zveze in druzga na rabam
smile-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Tocno tako, najbolje je biti brez aneksa. Raje dam kak evro vec za telefon v prosti prodaji, kot da me operater potem priklene nase.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:

Ja to so nepopravljivo zajebali... Pridobil bo pa samo smrad od Šusmobila...

Kera neumna izjava ki se lahko sam od tebe pričakuje..
bonk.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Mobitel kar ne bo... Kar je krepko dražji tudi brez nadomestila... Sem rekel kaj narobe ?
evil.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
že res, ampak za zavarovanje se odločiš prostovoljno, ne pa ker ti je nekdo to uturil.
Narocnino pri simobilu ti je pa sam uturil?? Jaz sem se odlocil prostovoljno zanj, kakor tudi za zavarovalnico...

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Samo da je bil telefon poceni. Sedaj pa jok in stok. Tudi meni podrazitev ne odgovarja niti nadomestilo. Pa kaj cem sedaj.. jokat in skakat k drugemu operaterju, ce sem do sedaj cisto zadovoljen..
Elektriko mi tudi podrazijo, komunalo tudi, bencin tudi.. pa kaj naj?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.