Priznam, da sem se res izrazil neprimerno, ampak sem bil tako slabe volje, da sem moral nekam to izlit. Se opravičujem.
Pa gremo po vrsti.
Borovnica:
2 uri sem porabil za reklamacijo, ker so vztrajno trdili, da je to moja napaka in da sem dolžan plačati položnico v celoti. Ko je prišlo tako daleč, da sem zahteval na telefonu nadrejenega, je vrli gospod za telefonom le bil pripravljen pogledati kaj JE bilo plačano in kaj ne. No po 2 urah pregovarjanja z gospodom, je ugotovil, da je pa le napaka na njihovi strani. Ni bilo opravičila, oz. razlage. Ampak samo: "Zgleda, da je vaš račun nekaj posebnega". Razumem folk je tečen, teži za vsako malenkost, ampak če redno plačujem položnice in imam zadnje 3 lete konstantni račun ki varira za +-10€, kar naenkrat pa dobim položnico s 3x zneskom standardne pa nekaj ne štima. In ja redno pregledujem stanje, porabo, število še zakupljenih količin, tujina...
Glede telefonov mi je popolnoma jasno in logično. Telefona nisem kupil na aneks že več kot 3 leta. Kot sem že napisal. Razlog prestopa k simobilu ni bil v nakupu telefona. Je pa treba priznati, da so cene pri ponudnikih oderuške. Kakorkoli preračunavaš ne prideš skozi ugodno. Recimo primerček: Splošna cena SGS3 pri mobitelu je 649€, pri simobilu 690€...Splošna cena pri mobisvetu je 559€. Zdaj meni tukaj ni jasno. Kako lahko konkurira oziroma bolje rečeno ubije ceno neko podjetje mobisvet, ki se po velikosti in prodaji ne more primerjat z nobenim. Ali imajo tako nesposoben kader na simobilu in mobitelu da ne morejo zdilat cene, kljub temu da prodajo 1000x več telefonov kot pa mobisvet? Saj me nič ne moti, razumem marketing, prodaja, akcije .... ampak spet pa nismo vsi tako naivni, da ko rečejo akcija pa na vrat na nos po nov telefon, kljub temu da si nato preračunaš, da ga dobiš še zmeraj ceneje v splošni prodaji preko drugih trgovin.
Da se bo kdo spet jezil, tukaj ni govra o storitvah ampak o cenah telefonov ,ki jih postavijo operaterji in so absolutno prenapihjene.
TARIFEpikaSI hvala za odgovor, če je to res potem je bilo razburjenje brezpotrebno.
Jest :v tvojo izjavo močno dvomim. Recimo, da je res. Da izvedo prodajalci na dan začetka akcije, pravila akcije. Recimo da je po Sloveniji 50 simobilovih centrov in prodajaln. Pa jih je verjetno več. Si upaš trdit, da vse centre pred pričetkom obratovanja, obvestijo o novi akciji, prodajalce pripravijo in jim vse razložijo, pripravijo flayerje , plakate in razne brošure z novo akcijo katere dostavijo po vsej sloveniji, popravijo spletno stran, popravijo program s katerim trgovci delajo?
No če bi bilo to res, potem bi se zgodilo naslednje. Dijak bi šel za foro pogledat pred šolo simobilovo spletno stran, vidu akcijo in pogruntal da ma fraj aneks. Med prvim odmorom bi že hitel v center po nov telefon. Zgodilo bi se da bi on prodajalki razlagu o novi akciji ob 9. zjutri in ne ona njemu.
Stein: ti razumeš zakaj sem se razjezil. Če mi prodajalka nebi ničesar rekla, bi bila tiho, bi rekla nevem, bi rekla tega vam pa ne smem povedat. Ok, razumem. Je podpisala dokument bla bla. Tako mi je pa odločno zatrdila NE!, ŠE NEKAJ ČASA NE!
Nevem no. Jasno mi je, da je zdaj čas akcij, pa tudi decembra je, pa spomladi, pa pred poletjem... Se tega zavedam, zato sem pa tudi vprašal če bo v bližnji prihodnosti kakšna akcija.