Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Stein pravi da gre to takole:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Greš not.
Pomoliš telefon pod nos.
Zamomljaš "Odklep".
Počakaš par minut.
Greš ven z odklenjenim telefonom.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sem ravno spil rad bi pa videl kaj je novost, rekli so danes
No, točno tako, kot sem predvideval. Ugodnost za novo vezavo, stari naročniki, brez ali z obstoječo vezavo, se pa lahko j*ebemo. Tipično simobilovsko.Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Trese se gora, rodila se bo miš. A simobil bo oglaševal, kot da je izbruhnil vulkan. Tako, kot vedno delajo.
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
No, točno tako, kot sem predvideval. Ugodnost za novo vezavo, stari naročniki, brez ali z obstoječo vezavo, se pa lahko j*ebemo. Tipično simobilovsko.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
No, točno tako, kot sem predvideval. Ugodnost za novo vezavo, stari naročniki, brez ali z obstoječo vezavo, se pa lahko j*ebemo. Tipično simobilovsko.
Zakaj tipicno Si.mobilovsko? Saj to je nekako logicno in zdrava pamet ti lahko pove, da ce nekdo ponudi ugodnost, za to pricakuje nekaj v zameno... V tem primeru podpis 24 mesecne zvestobe...
Eni se vedno mislijo, da so operaterji dobrodelne ustanove
Citat:
Uporabnik janiii pravi:
Skratka natega je, poleg 200 minut (ki jih zelo redki porabijo) so dodali še neko banalno zadevo, ker jih pulzi nič ne stanejo ... cene telefonov pa še vedno ostajajo katastrofalno visoke.
Citat:
Uporabnik janiii pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Zakaj tipicno Si.mobilovsko? Saj to je nekako logicno in zdrava pamet ti lahko pove, da ce nekdo ponudi ugodnost, za to pricakuje nekaj v zameno... V tem primeru podpis 24 mesecne zvestobe...
Eni se vedno mislijo, da so operaterji dobrodelne ustanove
Skratka natega je, poleg 200 minut (ki jih zelo redki porabijo) so dodali še neko banalno zadevo, ker jih pulzi nič ne stanejo ... cene telefonov pa še vedno ostajajo katastrofalno visoke.