Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
da ne boste rekli, da operaterji delamo le zase,.. tu je dokaz,..
b

morem priznat da ste tukaj bli res fer...moja doma je lepo prekoracla svoje zakupljene enote, pa je prosla za odplacevanje v 2 obrokih, pa je simobil prisel naprej z vec kot odlicno ponudbo...sem bil presenecen.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Oh pa smo po enem letu le dočakali.
cheer.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Mobilni internet brez skrbi

Pri Si.mobilu lahko do mobilnega interneta na vašem telefonu ali računalniku dostopate brez skrbi, saj vas ob povečani porabi pravočasno obvestimo in zaščitimo pred visokim računom.

Mobilni internet brez skrbi
Pa saj to smo imeli pri M@ že "od nekdaj" in sem bil kar šokiran ko sem videl, da tega tu še ni...

JapanskaBuba

Zelenc'
7. jul 2010
17
0
1
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
KSZ. Kaj pa za ostale zakupljene količine ? Nič ? (npr. če se minute prekoračijo ali sporočila)
confused-1.gif

Hm, glavno je, da so podatki pod nadzorom. Poznam par modelov, ki jim je telefon sam veselo navil račun s prenosom podatkov, zato sem si jih blokiral že pred časom (+ vsej familiji). Očitno jih bom po novem lahko spet odprl.

Za klice in SMSe pa valjda zastopiš kdaj in koliko jih uporabljaš, pa sproti preverjaš z SMS Stanje, če si blizu limita. Sploh z novim ORTO SMART in vsemi neomejenimi količinami ni panike na to temo
cheer.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Danes poizkušal plačati račun preko mojsimobil, lepo dodal v košarico in ko bi me moralo vrčti v klik, je javilo error. Sedaj piše za plačilo v teku. Se bo to samo porihtalo, ali plačam pač preko klika? Prosim za odgovor.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Klik so te dni prenovili, mogoče je zato kaj zaštekalo.
Preveri na Kliku, če ti je kaj odtegnilo.
Oziroma, če ti nikjer ni napisalo v okvirju Klik-a o transakciji in nisi kliknil na gumb potrdi, potem skoraj sigurno nisi izvedel ali naročil plačilo.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Klika sploh odprlo ni, tako da plačilo ni bilo izvedeno, zanima me samo, če se bo status iz v teku spremenil nazaj v možnost plačila, da plačam kr preko mojsimobil.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sem danes še enkrat preveril, pa se je stanje spremenilo v neplačano, sem dal ponovno v košarico in potem je šlo normalno naprej.

B81

22. jul 2007
37.621
10.915
113
KSZ

Zanima me, kaj se je zgodilo s paketom Preprosto zame (ukinjen, ok), kateri paket naj gledam pri cenah telefonov?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Noben paket ne moreš gledat pri cenah telefonov. Če želiš vzet telefon boš moral vzet tudi enega izmed trenutno veljavnih paketov. Sicer pa je Orto Smart enako ali še bolj ugoden, če boš menjeval paket.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Noben paket ne moreš gledat pri cenah telefonov. Če želiš vzet telefon boš moral vzet tudi enega izmed trenutno veljavnih paketov. Sicer pa je Orto Smart enako ali še bolj ugoden, če boš menjeval paket.

Ne bluzi, telefon lahko vzameš po ceni za S ZAME

B81

22. jul 2007
37.621
10.915
113
Ne vem, v čem je bolj ugoden, pri Preprosto zame je 999 minut v vsako omrežje (vsako ima 999 minut), pa 999 smsov, pa 999 MB, tu pa je 201 minuta v ostala omrežja.
Pa še ena zadeva, da sem že stari ded...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Ne bluzi, telefon lahko vzameš po ceni za S ZAME

Se posipam s pepelom in prosim odpuščanja. Bluzim pa vseeno ne.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.