Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Simobil širi lovke s svojim omrežjem. Kok bo to štekal, če ne nadgradijo hitro omrežja
smile-1.gif

http://www.amis.net/web3/zasebni-uporabniki/amismobil/

Saj pa so že nadgrajevali
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Res ne vem kak jim je uspelo zasrat omrežje, postavili nevemkoliko novih oddajnikov, druge nadgradili, pa dela slabše kot prej. Nov Ormožu so sicer nekaj vseeno popravili, ker mi zdaj normalno dela na 3G.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Meni večinoma povsod bolje deluje...
Ponekod so izklopili UMTS 2100 v korist UMTS 900. Tam je manj frekvenčnega prostora in večji geografski prostor si ga deli, pa še na določeni (starejši) opremi ne deluje.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Če želim poplačati aneks imam pa obračunski cikel od 14-13 /tm kako je z storški v primeru da bi jo jutr poplaču, Kake stroške bi imel me zanima in ali bi plačal še celotni t/mesec naročnino? Hvala.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
TI želiš prekinit pogodbo ali želiš narediti predčasno vezavo?

Če predčasno vezavo, potem pač plačaš za to prejšnjo vezavo razliko ob nakupu aparata/vezavi s Popustom na mesečni račun.

Če želiš prekiniti, boš sedaj na tem računu ki si ga ali ga boš prejel, imel zaračunano mesečno naročnino za ta prihajajoči cikel, na naslednjem izdanem pa odračunano, pa zaračunano Pogodbeno kazen zaradi predčasne prekinitve.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Če želiš prekiniti, boš sedaj na tem računu ki si ga ali ga boš prejel, imel zaračunano mesečno naročnino za ta prihajajoči cikel, na naslednjem izdanem pa odračunano, pa zaračunano Pogodbeno kazen zaradi predčasne prekinitve .

Koliko pa znaša to, oz. ali mi se splač ker imam vezavo do julija letos.

Hvala ti za odgovore
zmaga.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To je pa odvisno od tega, koliko subvencije si prejel ob vezavi, potem je pa formula v ozadju. Za to boš pa moral vprašati via e-mail ali v klicnem centru.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
podatek lahko najhitreje vidiš na Mojem si.mobilu pod razdelkom Telefoni in nastavitve/izračun stroškov predčasnega nakupa telefona,..

b

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
Eni smo bedni...Ampak dobesedno...Jsz prvi na tem seznamu pa pol drugi...
To je skupina ljudi ki takoj ko pride nov Apple,Samsung al Htc GA MORA IMET POD NUJNO...
Metu sem leta in leta denar proš za Nokijino N in E-serijo,Samsungov Galaxy,Apple-ov 3GS....In kaj zdaj?
Če bi tist dnar šparu vsa ta leta bi lahko streho na bajti zamenju,tko pa že zamaka ko se je začeu sneg topit...
Zdele mam "kamenega" Galaxy-1 in ERICSSON T28...Verjemte Galaxy-a vzamem edin ko grem kam kjer rabim slikat al pa snemat...
Drgač pa T28 RULES...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Posli na info@simobil.si "prosnjo" za brezplačno menjavo in napisi da si njihov zvesti narocnik in da se ti to ne zdi fer plačat. Mislim da bos z odgovorom zelo zadovoljen...
smirk-1.gif

Je pa res da boš na odgovor čakal par dni, če ti ni problem....

Moram odg. na ta post
smile-1.gif

Sm pisu na SiMobil in so mi odpisal 30€ ker sem malo prepozno plačal položnico tko da
zmaga.gif

Kr nism mogu vrjet
shocked-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Alix pravi:
Eni smo bedni...Ampak dobesedno...Jsz prvi na tem seznamu pa pol drugi...
To je skupina ljudi ki takoj ko pride nov Apple,Samsung al Htc GA MORA IMET POD NUJNO...
Metu sem leta in leta denar proš za Nokijino N in E-serijo,Samsungov Galaxy,Apple-ov 3GS....In kaj zdaj?
Če bi tist dnar šparu vsa ta leta bi lahko streho na bajti zamenju,tko pa že zamaka ko se je začeu sneg topit...
Zdele mam "kamenega" Galaxy-1 in ERICSSON T28...Verjemte Galaxy-a vzamem edin ko grem kam kjer rabim slikat al pa snemat...
Drgač pa T28 RULES...

kje ti živiš...hitro nov tel. uzet
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.