Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
To sem pa že na nekem forumu prebral...
mogoče res...
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
To sem pa že na nekem forumu prebral...
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Akcija je kr vredu,ampak vse kar je mobitel naredil je to da je svoja omrezja zaposlil se takrat k do sedaj niso bila.
Kaj meni koristijo klici po 19uri v stacionarna omrezja,koga naj klicem?Stacionarne so,ce ze,najbolj koristne med delavniki za urade itd.
Sej je bilo ze sedaj 5 sit/min po polnoci,pa kaj naj takrat klicarim do 6ih zjutraj?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
gospod na 041/700-700 pa pravi takole:
za 12€/mesec imaš 3000min v vsa slovenska stacionarna omrežja
za 6€/mesec pa imaš samo 1000min v vsa slovenska omrežja
pri obeh pa imaš "neomejeno*" zastonj klicanje v mobitelovem omrežju.
*na spletni strani piše, da ne smeš tega zlorabljat. se pravi, da ne smeš ob 19:00 poklicat bejbo in se z njo menit do 7:00 zjutri.
Citat:
Ugodnost Tris ne velja za paket NMT osnovni. Ugodnosti ni mogoče uveljavljati med številkami znotraj naročnikovega MPO-ja in med dvema številkama, ki imata SOS plus paket. Vklop ugodnosti Tris na številko 031/041/051 18 18 18, na številke Mobitelove glasovne postaje in Mobitelove zabavne postaje ter druge številke iz sklopa 031/041/051 18 xx xx in na vse posebne številke Telekoma Slovenije ter na posebne številke drugih mobilnih ponudnikov in operaterjev slovenskega fiksnega javnega omrežja ni možen.
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Le zakaj se čiste ugodnosti (podražitve tudi), ne pojavijo na mobitelovi prvi strani.
Še omejitve :
Citat:
Ugodnost Tris ne velja za paket NMT osnovni. Ugodnosti ni mogoče uveljavljati med številkami znotraj naročnikovega MPO-ja in med dvema številkama, ki imata SOS plus paket. Vklop ugodnosti Tris na številko 031/041/051 18 18 18, na številke Mobitelove glasovne postaje in Mobitelove zabavne postaje ter druge številke iz sklopa 031/041/051 18 xx xx in na vse posebne številke Telekoma Slovenije ter na posebne številke drugih mobilnih ponudnikov in operaterjev slovenskega fiksnega javnega omrežja ni možen.
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Pff... Bedastoče. Ne razumem kako lahko nekateri kvasijo neumnosti, kot "ahh, kaj pa vem, itak se nič ne prišpara, bla bla ...". Očitno ste ali vsi samski, ali pa že predolgo poročeni, ker v nasprotnem primeru Zveza res veliko zniža mesečni račun.
No zdaj lahko pač še stare mame ceneje kličete na stacionarca.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
jst ti povem da ta storitev Zveza en velik nateg..sam sem uporablal to storitev dokler sem bil pri mobitelu in ti povem da nisem prov nič prišparal..še več sem morel dat ..kot prej...tko da folk ne nasedajte termu...
Sej bi ti kaj sočnega napisal, pa sem bolj miroljubne narave. Lah ti sam tole pripopamCitat:
jst ti povem da ta storitev Zveza en velik nateg..sam sem uporablal to storitev dokler sem bil pri mobitelu in ti povem da nisem prov nič prišparal..še več sem morel dat ..kot prej...tko da folk ne nasedajte termu...