Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Stran očitno še ne dela.
ne-ne-1.gif

Kar je napisano na mobitelovi strani pa ni nič novga.
O Siolu vemo vse, razen da bo en račun.
Če je to vse (skupni račun)....
uf-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Mobitel uvaja četverčka

12. marec 2008 – Mobitel, član Skupine Telekom Slovenije, na slovenskem trgu uvaja četverčka, celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev. Ponudba, zaznamovana z blagovno znamko M4, zajema storitve Mobitel GSM/UMTS, širokopasovni SiOL internet, SiOL telefonijo ter SiOL TV.
Podrobnosti ponudbe bodo predstavljene na spletni strani www.mobitel.si/m4
Stran NE dela.
Takoj se vidi, da so v kompaniji s Siolom. Uvedba storitve, ki dejansko starta šele mnogo pozneje.
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a bo kdo objavu skeniran nov katalog, ker bo pomojem to prej kot pa na njihovi strani:S

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Bo pomoje prej, ce se sprehodis do kaksnega Mobitelovega centra ali pooblascenega prodajalca in si ga sam vzames...

Lahko pa jih tudi poklices in ti ga bodo pomoje z veseljem poslali... Jaz ga dobim avtomatsko na dom...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
maš prov, sam to sem bolj "jezo" sprostil, ker katalog je že ene 2dni zunaj, na netu pa še nič novega.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Upam da bo še kaj več. Glede na akcije pri telefonih........Upanje umre zadnje.

Še rajš bi videla, da bi podporo storitvam prevzel Mobitel. Saj načelom nimam veliko problemov s siolom (zdaj pri Telekomu), ampak ko pa so problemi, pa traja, da se poštima.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
S tem mislim, da se vsi strinjamo. Mobitel ima odličen customer support in dvomim, da bo v prihodnje kaj drugače.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
S tem mislim, da se vsi strinjamo. Mobitel ima odličen customer support in dvomim, da bo v prihodnje kaj drugače.

Tudi to da jim iz hiše uhajajo zaupne informacije o uporabnikih???

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:

Tudi to da jim iz hiše uhajajo zaupne informacije o uporabnikih???
Informacije zelo zelo težko pridejo ven. Veliko težje kot pri novi konkurenci, kjer za varnost sploh ni poskrbljeno. Takšne so vsaj moje izkušnje...

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:

Pri Mobitelu je tako, da če ti kaj ne dela ali te kaj zanima, pokličeš in ti povedo, kaj ti je storiti. Pri SiOL-u pa je odgovor vedno enak - resetiraj modem.
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kaj veliko izkušenj s siolom nimam, isp-je sem v času študija menjal skupaj z najetimi stanovanji, pred tem pa smo doma imeli siol (in ga še vedno imamo). Mogoče so se včasih kdaj obnašali brezbrižno, ampak teh časov je pomoje konec. Nenazadnje morajo "nadmudriti" s strani svetega očeta financiran t2.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

Ali ima kdo od insiderjev podatke o zalogi Nokie 6131? V MC Nova Gorica, Ajdovščina (LJ) in še eden v LJ je nimajo. Je sploh še mogoče dobiti ta aparat?

Tnx.

No, zadeva je dobila epilog. Potem ko sem osebno vprašal po tem telefonu v zgoraj omenjenih centrih in dobil odgovor, da telefona ni, sem poslal mail še na mobitel. Iz centralnega skladišča so mi odgovorili, da je aparat Nokia 6131 razprodan. Prejšnji teden me obišče znanec, ki dela na Mobitelu in ravno tako zatrdi, da je mobitel razprodan.
Kakorkoli, predvčerajšnjim so iz MC Nova Gorica poklicali očeta (!!!), da je aparat prišel in ga lahko pride iskat.
hysterical-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sam, da ne bo tako kot pri mojem kolegu
uf-1.gif

Dobil vsega zaprašeneg. Tudi pod displejem!! Verjetno ležal v kaki izložbi.
stupid-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Lahko recimo kupiš samo modem in si potem vklopiš podatkovni paket. "pločevnika" pa mislim da avtomatsko vključuje vezavo...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.