Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz
Akcija je kr vredu,ampak vse kar je mobitel naredil je to da je svoja omrezja zaposlil se takrat k do sedaj niso bila.
Kaj meni koristijo klici po 19uri v stacionarna omrezja,koga naj klicem?Stacionarne so,ce ze,najbolj koristne med delavniki za urade itd.

Sej je bilo ze sedaj 5 sit/min po polnoci,pa kaj naj takrat klicarim do 6ih zjutraj?

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Tista fora (12+12+24=24) gre za vse pakete. Pa vmes seveda ni možen preklop na obični SOS, ki nima naročnine.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Večerni in vikend pogovori tudi za klice v druga omrežja

19. februar 2008 – Družba Mobitel je 19. februarja 2008 predstavila novo različico storitve Večerni in vikend pogovori, ki vključuje tudi klice v druga slovenska mobilna in fiksna omrežja. Nova storitev Mobitelovim naročnikom vsak delavnik med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike omogoča klice brez dodatnih stroškov ne samo v Mobitelovem omrežju, temveč tudi v druga slovenska mobilna in fiksna javna telefonska omrežja. Omenjena ugodnost je naročnikom Mobitel GSM/UMTS na voljo ob mesečnem doplačilu 11,99 EUR.

http://mobitel.si/slo/Press/Sporocilazamedije/Brskanjepokategorijah/PRESS200819februar08_2.asp

Nazadnje urejeno:

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Večerni in vikend pogovori tudi za klice v druga omrežja

19. februar 2008 – Družba Mobitel je 19. februarja 2008 predstavila novo različico storitve Večerni in vikend pogovori, ki vključuje tudi klice v druga slovenska mobilna in fiksna omrežja. Nova storitev Mobitelovim naročnikom vsak delavnik med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike omogoča klice brez dodatnih stroškov ne samo v Mobitelovem omrežju, temveč tudi v druga slovenska mobilna in fiksna javna telefonska omrežja. Omenjena ugodnost je naročnikom Mobitel GSM/UMTS na voljo ob mesečnem doplačilu 11,99 EUR.

http://mobitel.si/slo/Press/Sporocilazamedije/Brskanjepokategorijah/PRESS200819februar08_2.asp

superca!
cheer.gif

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
dobra zadeva za vse klepetulje teh 11eur se hitro porabi, kako kaže pa z ugodnostmi za prenos podatkov, nekaj sem bral, da je evropska komisarka za telekomunikacije napovedala nižanje cen paketnega prenosa

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
to je zame ena velika neumnost...mobitel cilja na tiste uporabnike ki so naivni in bodo nasedli tej neumnosti

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
najbolje da si vsak zase zaračuna, meni se zdi fino da se po 19h kliče po enotni tarifi na vsa omrežja

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
to je zame ena velika neumnost...mobitel cilja na tiste uporabnike ki so naivni in bodo nasedli tej neumnosti
Če je to neumnost, potem so neumnost tudi ostale tako ali drugače podobne storitve. Pač za določen pavšal dobiš vnaprej določeno količino storitev. Zakaj je to neumnost ne vem ...

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
jaz sem si preračunala in se mi teh 12 € ne splača doplačati, ker jih ne bi izkoristila. večernih pogovorov skoraj nimam, med vikendi tudi bolj malo klicarim... je pa vsekakor dobrodošla storitev za vse večerne in vikend klepetulje.
cheer.gif

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Jaz pa največ klepetam zvečer in čez vikende, ko imamo vsi mal več časa. Službene zadeve pa itak prek službenega telefona. Sicer pa že nekaj časa uporabljam storitev večerni in vikend pogovori v mobitelova in po novem tudi stacionarna omrežja z doplačilom 5,99 na mesec in se mi definitivno splača. Je pa res, da si vsak zase pač prepračuna.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik SyncMaster pravi:
najbolje da si vsak zase zaračuna, meni se zdi fino da se po 19h kliče po enotni tarifi na vsa omrežja

Kolikor jaz razumem ponudbo, so klici po 19h brezplačni (če plačuješ tisti pavšal). Sicer pa ja, vsak zase si preračuna.
Samo nečesa pa ne razumem - v sporočilu piše, da se obe različici ponudbe (v Mobitelovo in v druga omrežja) izključujeta. Torej se lahko odločiš za eno (za 6 eur) ali za drugo (za 12 eur). Ali kaj narobe razumem?

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Teh 11 evrov je vbistvu 12 in se nikoli ne porabijo. 60% časa naročniki paketa telefonirajo in to brez kakršnih koli omejitev.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
o mater, to si pa moreš cajt vzet da najdeš in da razumeš kaj bi radi.
ok jst razumem tole tko:
Citat:
...uporabnikom storitve Večerni in vikend pogovori ponudila dodatno ugodnost.
12€ se pravi skupaj 18€.
Tukaj imaš v ceni všteto:
Citat:
je namenjena običajni rabi za klice in video klice v Mobitelovo omrežje, ter klicem v fiksna javna telefonska omrežja operaterjev Telekom Slovenije, Tuš Telekom, T-2, Akton in Amis. Naročnik storitve lahko vsak mesec opravi do 1.000 minut klicev v javna fiksna telefonska omrežja
in
Citat:
Naročnik storitve lahko vsak mesec opravi do 3.000 minut klicev v Mobitelovo omrežje in do 1.000 minut klicev v javna fiksna telefonska omrežja in druga mobilna omrežja

če pa hočeš uporabljat storitev Večerni in vikend pogovori za SAMO 6€/mesec, potem pa lahko kličeš samo Mobitelovega omrežja in 1.000 minut klicev v slovenska stacionarna omrežja

edit: po klicu na HD (glej spodaj) tole zgoraj ne velja. pustil bom zato, da vidite kako sem jaz razumel to kar so napisal, ker se mi zdi, da še komu ni jasno kaj bi radi povedal.

gospod na 041/700-700 pa pravi takole:
za 12€/mesec imaš 3000min v vsa slovenska stacionarna omrežja
za 6€/mesec pa imaš samo 1000min v vsa slovenska omrežja
pri obeh pa imaš "neomejeno*" zastonj klicanje v mobitelovem omrežju.

*na spletni strani piše, da ne smeš tega zlorabljat. se pravi, da ne smeš ob 19:00 poklicat bejbo in se z njo menit do 7:00 zjutri.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.