Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

Ajde da vidmo, če je alter "top of the tops"
zmaga.gif

Kdor kaj ve, kaj bo v novi Mobitelovi akciji, kakšne novitete, naj napiše, lohk tud alter nick odpre, če mu je nerodn z originalom pisat
evil.gif

lp

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Nokia 6555 verjetno januarja.
SE: decembra:K850i in Z320i, mogoče še W910 če bodo hitri. Pa da vidimo

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Tole je pa zmagovalni filmček itak filmfesta na liffeu 07 posnet z mobilnim telefonom. Fantje so dobil super nagrado! Ogled filmčka na tem linku: Postaja
itakfilmfest2bt0.jpg

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
me zanima s kerim telefonom je bil ta video sneman, kvaliteta zvoka je kar ok glede na to da je posneto na ulici

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ja vidim da spodaj piše fotošop enega SE fana
grin1.gif

Samo ni nič nerealnega pomojem, tak telefon bi imel takoj, če bi bil tam nekje max 400-500 eu u akciji.
Ne rabim nikol fotkiča, niti dlančnika, niti mp3 playerja.

Seto

Zelenc'
28. sep 2007
27
0
1
Lej telefon niti še ni napovedan, to so neki rumorji SE-fanov, ki jih mrgoli na netu. Torej najprej bo nekaj časa zuni K850i, potem bomo vidli rumorje, ki bodo mel neke bolj realne osnove (recimo, da bodo temeljili na kakem spy-shotu), potem bo telefon napovedan (mogoče se mu niti ne bo reklo K870i) in potem bo čez ene 3-4 mesce prišel v prodajo, še kak mesec ali 2 kasneje v Slovenijo in potem bi lahko že kmalu bil v akciji. Torej, če zdej iščeš telefon je sanjanje o čemerkol takem utopija. Poglej telefone, ki zdej prihajajo k nam in ti bo hitro jasno, kateri telefoni bodo u akciji, pa tut cene lahko dost natančno predvidiš.
In, če ne rabiš ne fotkiča, ne dlančnika in celo ne mp3 playerja, kaj potem rabiš in zakaj bi dal celih 500 evrov za telefon? Kličeš lahko tut dost ceneje. Sploh so pa teli K8xx telefoni fotkič telefoni, kar pomeni, da je povdarek ravno na fotoaparatu. Poglej na T650i, lep stajliš in relativno funkcionalen in zelo kakovostno sestavljen telefon.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
In kaj je poanta tega zmagovalnega videa?

Humor. To, da imata idealenga kandidata tam za sabo. Vse, kar se pogovarjata, se odraža v njem. Men je kr cool. Ampak nisem pa vidla ostalih. Kje pa so? Se mi ne da iskat.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ja vidim da spodaj piše fotošop enega SE fana
grin1.gif

Samo ni nič nerealnega pomojem, tak telefon bi imel takoj, če bi bil tam nekje max 400-500 eu u akciji.
Ne rabim nikol fotkiča, niti dlančnika, niti mp3 playerja.

Potem se človek vpraša, zakaj bi odštel take denarje za tak telefon, ki ga boš izkoriščal nekje 20%. Če rabiš dober telefon, in s tem mislim res telefon, ne iPhone, rabiš Nokio 6210, 6310, 6300, 6301 itd.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Mislim, da je Alan s to izjavo mislil nekako takole: Če kupim ta telefon, potem ne bom nikoli več potreboval dlančnika, mp3 playerja, fotkiča ...
Pa tudi če je bilo mišljeno tako kot ste ga vi razumeli, zakaj pa ne bi dal 500€ za telefon ki mu je všeč? Saj je njegov denar in naj počne z njim kar hoče.

Malce prehitro ste ga napadli
wink-1.gif

Alisha

Pripravnik
8. nov 2007
36
0
6
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
Tole je pa zmagovalni filmček itak filmfesta na liffeu 07 posnet z mobilnim telefonom. Fantje so dobil super nagrado! Ogled filmčka na tem linku: Postaja
He he, scenski filmček.
grin1.gif
Mislim, da so zasluženo dobili nagrado.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Citat:
ksz

Humor. To, da imata idealenga kandidata tam za sabo. Vse, kar se pogovarjata, se odraža v njem. Men je kr cool. Ampak nisem pa vidla ostalih. Kje pa so? Se mi ne da iskat.

To sem dojel,ampak da bi mi bilo smesno.
Sem mislu da bo folk bolj izviren.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
grube 386 me je razumel
smile-1.gif

Trenutno imam se w810i nafilan z vsemi dodatnimi aplikacijami in ga tudi v avtu uporabljam kot mp3 player z vso pripadajočo opremo za prostoročno pogovarjanje.
Poslikal sem že kak miljon slik in sem izredno zadovoljen s kvaliteto pa čeprav ima le 2MP.

Zato bi bil k870i zame telefon ki zmore vse. Nokie ne maram btw
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Citat:
ksz

na planetu so objavljeni vsi finalisti

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ali se že kaj ve, kdaj bo SE w910 pri Mobitelu in okvirna cena? Svema pravi, da pride k nam v decembru (ampak december je dolg ...
smirk-1.gif
) Malce se mi mudi, pa upam, da ne bom predolgo čakala.

Lahko tudi PM
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.