Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Koliko pa operaterji (lastniki omrežij) dobijo od Skypa za "gostovanje"?
grims-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Mene pa zanima, če kdo ve, kdaj v akcijo pri M pridejo kakšni novi telefoni?? Namreč pol leta nazaj sem kupil N73 za 250eu in glej ga zlomka; danes pogledam, kaj je na voljo v akciji in še zmeraj je za 250e najboljše kar lahko kupiš, N73...
17758-icon_confused.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.065
6.915
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
no prav, za takšne primere je nov način obračunavanja res slabši
smile-1.gif
Kljub temu pa večina klicev traja več kot minuto, no vsaj pri meni je zelo malo krajših.

evo na tem linku je ful zanimiva
telephone7.gif
statistika! Kot kaže povprečno res nihče ne govori manj kot minuto pa mislim da statistika drži kar za celo Evropo, če ne svet. Pa še vsako leto se to povprečje podaljšuje, ker malokdo še uporablja stacionarni telefon - razen v službi seveda.

Sem prepričan da je m@ dobro našturdiral to odločitev in vsaj pri meni se bo kar poznalo na računu. Bom priemrjal izpiske pogovorov (število minut / stevilo pogovorov) s prejšnjimi mesci in sem skoraj prepričan da bo račun najman 10% višji.
Do sedaj sem se velikokrat zmenil v 15 sekundah, to se pravi mi bodo sedaj "zaračunali" 4 kllice, čeprav bom opravil samo enega

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Mene pa zanima, če kdo ve, kdaj v akcijo pri M pridejo kakšni novi telefoni?? Namreč pol leta nazaj sem kupil N73 za 250eu in glej ga zlomka; danes pogledam, kaj je na voljo v akciji in še zmeraj je za 250e najboljše kar lahko kupiš, N73...
17758-icon_confused.gif
Ponavadi pri Mobitelu božično-novoletno akcijo lansirajo v začetku decembra. Sigurno bojo kakšni novi telefoni ... nekaj je treba dat na jumbo plakate.
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Seveda, seveda ... ampak predvidevam, da faktor dobave prizadene - če sploh - vse operaterje v približno enaki meri.

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Tudi sam pričakujem nekaj zanimivih telefonov v letošnji akciji. Mislim, da bo čas za novega počasi.
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
A tisti, ki so naprodaj so pa stari...koliko? 5 let?
Res ne štekam ljudi. Vsi norijo okoli modela, ki je čist čist nov in super duper. Hkrati pa je vse, starejše od nekaj mesecev jajc, čeprav je tehnološko pogosto boljši jajc, z manj hrošči in nižjo ceno.
Pa pri tem ne ciljam na stare telefone. Tipičen primer je N95. Par mesecev nazaj oh in sploh, danes pa vsi fantazirajo o 8 GB verziji. Vas zanima, kaj kupuje povprečen folk (95% vseh uporabnikov)? V najboljšem primeru N6300 ali pa še kaj cenejšega.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Bi mogoče kdo napisal kdaj približno pride ponudba? Začtek decembra, sredina? Zdaj imam priložnost za izbiro novega. Bo kaj v rangu do 300,00€? Drugače se kar odločim za 6500 Classic.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Ponudba bo v manj kot desetih dneh, in "aber naturlich" bodo tudi kaj "v rangu do 300,00€", sicer bi bila zanimiva za ene 13 promilov uporabnikov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.