Novo pri Mobitelu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja studente so metali ven to vem, nisem pa vedel da jim call center tolk malo pomeni kot si ti opisal.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kaj pa Xperia Z Ultra?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Nokia Lumia 925 prihaja v septembru.
. Sem se malo igral 925-ko; ni slab. Super odziven, zaslon ok, nalaganje zadev 1a.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
bonk.gif

Preveč izbire in preveč šrota, potem pa se 3 leta prodajajo isti low/mid end telefoni, ker jih nabavlajo v ogromnih količinah za ne vem koga... Naj ponudijo 20 modelov pa to tiste, ki so dobri in popularni.Pa seveda naj se že končno dogovorijo z applom.
10.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Spremembe obračuna klicev za naročnike Mobitel

Za naročnike storitev Mobitel s 1. 10. 2013 začne veljati nov obračunski interval klicev 60/60, kar pomeni, da se polno obračuna vsaka začetna minuta pogovora. Nov obračunski interval bo veljal za obračun pogovorov v Sloveniji, in sicer za vse naročnike storitev Mobitel, razen za naročnike paketov Džabest 250, Džabest 2000, Džabest 3000 in Itak Džabest. Za Mobiuporabnike ostaja obračunski interval nespremenjen. Pri pogovorih na številke v omrežju Mobitel se s 1. 10. 2013 ukinja nočna tarifa. Tako se bodo po novem klici, opravljeni v omrežju Mobitel od polnoči do pete ure zjutraj, v vseh naročniških paketih obračunavali po redni tarifi izbranega naročniškega paketa. Naročnikom svetujemo uporabo storitve Večerni in vikend pogovori. Naročniki, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo v 30 dneh po objavi pravico odstopiti od naročniške pogodbe. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle/neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.

http://www.telekom.si/obvestila-in-novosti?aid=2701

shaq32

Pripravnik
5. maj 2008
79
5
8
Tudi mene zanima, če ima kdo kako inside informacijo, glede cene Lumie 925?
Lumia 920 stane sedaj 24x10, me prav zanima koliko bo 925-ka...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Spremembe obračuna klicev za naročnike Mobitel

Za naročnike storitev Mobitel s 1. 10. 2013 začne veljati nov obračunski interval klicev 60/60, kar pomeni, da se polno obračuna vsaka začetna minuta pogovora. Nov obračunski interval bo veljal za obračun pogovorov v Sloveniji, in sicer za vse naročnike storitev Mobitel, razen za naročnike paketov Džabest 250, Džabest 2000, Džabest 3000 in Itak Džabest. Za Mobiuporabnike ostaja obračunski interval nespremenjen. Pri pogovorih na številke v omrežju Mobitel se s 1. 10. 2013 ukinja nočna tarifa. Tako se bodo po novem klici, opravljeni v omrežju Mobitel od polnoči do pete ure zjutraj, v vseh naročniških paketih obračunavali po redni tarifi izbranega naročniškega paketa. Naročnikom svetujemo uporabo storitve Večerni in vikend pogovori. Naročniki, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo v 30 dneh po objavi pravico odstopiti od naročniške pogodbe. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle/neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.

http://www.telekom.si/obvestila-in-novosti?aid=2701

Super, ko ravno človek pomisli, da so se popravili ter ne bodo več naj dražji na tržišču oni uletijo z minutnim intervalom, upajoč, da bodo sedaj tudi ostali prešaltali, kateri se še niso
sprasujem se.gif

Ne pravijo zastonj, da volk dlako menja, a narave nikoli! Priporočilo, ne vežite se na pakete, telefon kupite v prosti prodaji na obroke v kakšni izmed večjih tehničnih trgovin. Prihaja revolucija Nr. 2, škoda je biti vezan
grims-1.gif

LP.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Eno vprašanje. Kakšno urco nazaj sem pričel uporabljati Itak Džabest 3000. V tem času sem naredil 2 kratka klica na tušmobil in mi za storitev gsm/umts kaže 0,1 eur. porabe in 2 enoti manj. V čem je finta tistih 10 centov porabe? Sem slučajno pozabil prebrati kak droben tisk?
grin1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
V kratkem bo dokončno znano, ali je Telekom Slovenije s paketom Itak Džabest zlorabil prevladujoči položaj. Varuh konkurence je medtem proti družbi že sprožil prekrškovni postopek.

Mnogo več preglavic bi Telekomu in državi kot lastnici povzročili tožbi, ki sta ju zaradi domnevnih kršitev protimonopolne zakonodaje leta 2011 vložila Tušmobil (v lasti Mirka Tuša) in Simobil (lastnik Telekom Austria). Mobilna konkurenta od njega zahtevata skupno več kot 372 milijonov evrov, za kar pa Telekom ni oblikoval niti evra rezervacij. Za kar 650 milijonov evrov tožb ima namreč naš nacionalni operater »rezerviranih« manj kot 25 milijonov evrov. Tveganje, da bi v bližnji prihodnosti katero od njih izgubil, bo gotovo vplivalo na ponudbe v prihajajoči privatizaciji. Država si sicer lahko po mnenju analitikov za 62,5-odstotni delež v Telekomu obeta pol milijarde evrov.

http://www.dnevnik.si/poslovni/novice/telekomu-pred-prodajo-grozi-se-itak-dzabest

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.