Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Manj kot je, bolje. A ni tako?
Če nimaš aktivnih vezav, najbrž lahko zmutiš, da preneseš številko v Mobi, potem pa skleneš novo NR. Če imaš aktiven aneks, se ti ne splača prekinjati obstoječega NR.Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Kaj pa ce prekines ta paket ki ga imas, drug dan pa sklenes 2013? Ti potem ne zaracunajo 30€?
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Eno vprašanje. Če imaš aneks UMTS 14/2005 za kupljen telefon marca 2011 (vezava 24 mesecev) in bi rad kupil nov telefon novembra 2012, se pravi cca 4 mesece pred iztekom sedanjega aneksa a se da to urediti brez penalov in da pač novi aneks začne veljati po izteku sedanjega, se pravi marca 2013?
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ena enota storitve je 1 MB. a ne znate brat?![]()
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Pred časom je Simobil računal 40€ za prehod na Preprosto zame, očitno Mobitel samo sledi trendom.
Ampak fizična oseba mora najprej plačati od dohodka:Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Če bi to dali pravnim osebam....![]()
Jernej
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ampak fizična oseba mora najprej plačati od dohodka:Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Če bi to dali pravnim osebam....![]()
Jernej
- prispevke
- dohodnino
Potem pa še, od cene 19,90€:
- 20% DDV
To je, kot da bi firmi dal paket za 40€ efektivnega denarja... Pa še v službene namene se porabi večji del zakupljenega![]()
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ena enota storitve je 1 MB. a ne znate brat?![]()
Še nižje pa piše kb. Ampak to je napaka zih.
No pri meni je pa tako, aneks poteče 10.03.2013, včeraj sem bil na centru (10.11.2012) in so mi naračunali za 22 € penalov (5,5 € za vsak mesec), če bi šel danes na center (11.11.2012), bi mi naračunali samo še 16,5 € penalov (mi je svetovalec to potrdil; kaj naredi 1 danCitat:
Uporabnik ganges pravi:Evo moj primer: Aneks mi poteče 30.12.2012, trej lahko brez težav in plačila vzamem novega 30 dni prej kar pride na 30.11.2012. Telefon imam z izbiro Naj Naj 12 in če bi želel aneks prekiniti 2 meseca predčasno bi moral plačati 39 EUR, ravno pred par dnevi pa sem se pozanimal če bi ga prekinil sedaj (torej 3 tedne prej) pa bi moral plačati 20 EUR... Ker nimam nobene sile, sem se odločil počakati te 3 tedne.