Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Manj kot je, bolje. A ni tako?
Če nimaš aktivnih vezav, najbrž lahko zmutiš, da preneseš številko v Mobi, potem pa skleneš novo NR. Če imaš aktiven aneks, se ti ne splača prekinjati obstoječega NR.Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Kaj pa ce prekines ta paket ki ga imas, drug dan pa sklenes 2013? Ti potem ne zaracunajo 30€?
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Eno vprašanje. Če imaš aneks UMTS 14/2005 za kupljen telefon marca 2011 (vezava 24 mesecev) in bi rad kupil nov telefon novembra 2012, se pravi cca 4 mesece pred iztekom sedanjega aneksa a se da to urediti brez penalov in da pač novi aneks začne veljati po izteku sedanjega, se pravi marca 2013?
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ena enota storitve je 1 MB. a ne znate brat?
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Pred časom je Simobil računal 40€ za prehod na Preprosto zame, očitno Mobitel samo sledi trendom.
Ampak fizična oseba mora najprej plačati od dohodka:Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Če bi to dali pravnim osebam....
Jernej
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ampak fizična oseba mora najprej plačati od dohodka:Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Če bi to dali pravnim osebam....
Jernej
- prispevke
- dohodnino
Potem pa še, od cene 19,90€:
- 20% DDV
To je, kot da bi firmi dal paket za 40€ efektivnega denarja... Pa še v službene namene se porabi večji del zakupljenega
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ena enota storitve je 1 MB. a ne znate brat?
Še nižje pa piše kb. Ampak to je napaka zih.
No pri meni je pa tako, aneks poteče 10.03.2013, včeraj sem bil na centru (10.11.2012) in so mi naračunali za 22 € penalov (5,5 € za vsak mesec), če bi šel danes na center (11.11.2012), bi mi naračunali samo še 16,5 € penalov (mi je svetovalec to potrdil; kaj naredi 1 danCitat:
Uporabnik ganges pravi:Evo moj primer: Aneks mi poteče 30.12.2012, trej lahko brez težav in plačila vzamem novega 30 dni prej kar pride na 30.11.2012. Telefon imam z izbiro Naj Naj 12 in če bi želel aneks prekiniti 2 meseca predčasno bi moral plačati 39 EUR, ravno pred par dnevi pa sem se pozanimal če bi ga prekinil sedaj (torej 3 tedne prej) pa bi moral plačati 20 EUR... Ker nimam nobene sile, sem se odločil počakati te 3 tedne.