Do kdaj je veljavnost bona, isto kot akcije?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Danes je v Sparovem katalogu akcija za mobi - do konca meseca ob polnjenju za 10€ dobiš 20€ na račun. S takimi ''50% znižanimi'' tarifami pa so mogoče celo konkurenčni ostalim predplačnikom.
http://www.sparslovenija.si/sp...2-12/index.html
Na zadnji strani je.
Mobitel ima pravilno pokritost 85%, Si.mobil pa 80% pokritost ozemlja, Tušmobil pa 78%.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem videl te podatke ja, pa mi nikakor ni bilo jasno odkod Simobilu in Tušmobilu večja pokritost kot Mobitelu.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaksno nakladanje...A ni konkurenca kao kul? Pa edino kar je pomembno so nizje cene?
No, evo... Zdaj lahko vsi operaterji funkcionirajo pod istimi pravili. In M@ lahko zniza cene (ker so vsi enaki ne bo mogel nihce vpiti "dumping!"), in bosta morala tudi Tus in Si.mobil znizati cene, kajne?
Cena interconnecta je itak predpisana ce me spomin ne vara - Tus ima pa (tudi po zagotavljanju uporabnikov tukaj) itak tako super duper omrezje, da v bistvu ne rabi nactionalnega roaminga.
Zmaga za vse, se najbolj pa uporabnike, ker se bodo cene znizale!
(Ali sem kaj zgresil?)
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaksno nakladanje...A ni konkurenca kao kul? Pa edino kar je pomembno so nizje cene?
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
TS se mora prodati, dokler se ne bo bo bil TS favoriziran s strani države ter s tem uničevanje konkurence.
Država mora zagotoviti, da noben operater ne bo kršil pravila konkurence, uporabniki pa sami diktiramo cene na trgu. To je nacionalni interes in ne imeti podjetja v državni lasti, kjer se namerno uničuje konkurenca ter s tem višajo cene na trgu.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Upanje umre zadnje
V najslabšem primeru bo trojka prodajala