Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz sem že kupil 3x10€ mobi 'kartice'. Stvar deluje, na mojem mobiju je že za 60€ na računu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Je kdo že kaj zasledil glede NANO-SIM kartic pri mobitelu? Bodo na voljo kmalu?

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Se že kaj ve, če bodo možnost sklenitve paketa Petka (kombinacija z Itak) podaljšali? Trenutno se da vezat do konca septembra z veljavnostjo do konca decembra.

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
376
94
28
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem že kupil 3x10€ mobi 'kartice'. Stvar deluje, na mojem mobiju je že za 60€ na računu.

To se je tud men dons zgodil... v Spar grem po mobi kartico za 10€ (na začetku še nism pogledov) in pridm dam, fotru naložim na telefon in piše: ''Polnili ste za 20€''....

In jest ves vesel grem nazaj v Spara da bi gospo opozoru da mi je 10€ premal računala, nakar ona men pove da je to zdej akcija, in se mi je prijetno nasmejalo =))

xc7

Pripravnik
20. jul 2011
50
0
6
Ne razumem, zakaj bi kdo hotel imeti predplačnipški paket pri mobitelu. Daleč najdražji!
Zaradi mobitelovega omrežja? Potem pa greš raje na izimobil(isto mobitelovo omrežje!!
Prenos je zelo enostaven, tudi 5€, ki stane prenos, dobiš nazaj na izimobilov račun!
0,18 pri mobitelu proti 0,08 pri izimobili(oba interval 60/1). Tukaj ni nič za premlevat.

http://www.izimobil.si/Ugodnosti/Prenos-stevilke

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Citat:
Uporabnik xc7 pravi:
Ne razumem, zakaj bi kdo hotel imeti predplačnipški paket pri mobitelu. Daleč najdražji!
Zaradi mobitelovega omrežja? Potem pa greš raje na izimobil(isto mobitelovo omrežje!!
Prenos je zelo enostaven, tudi 5€, ki stane prenos, dobiš nazaj na izimobilov račun!
0,18 pri mobitelu proti 0,08 pri izimobili(oba interval 60/1). Tukaj ni nič za premlevat.

http://www.izimobil.si/Ugodnosti/Prenos-stevilke

Soproga ima na mobi kartici aktivirano, da lahko kliče z enkratnim stroškom 0,27€ časovno neomejeno. Problem je samo ta, da so nekateri klici občutno krajši od treh minut (naprimer v primerjavi s stroškom če bi šla na Izimobil), tako da res premišljujem da bi spremenila ponudnika.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Naj bi bil v prodaji oktobra (po Evropi) ...

http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-samsung-galaxy-note-ii.html

Tisti, ki veste malo več ...
smile-1.gif
Je Note II še "uporaben" kot telefon za vsaki dan ali 'diši' bolj po tablici?

lp, kostevc

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Že Note 1 je tako-tako, pa je manjši..... rabiš obe roki, z eno je šlo meni zelo težko, pa imam kar pošteno šapo. Note 2 bo še večja.

Meni se zdi da bo tole že bolj tablica.......

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Od tega trenutka mu ni potrebno zagotavljati nacionalni roaming ali MVNO Tušmobilu, Debitelu in Izimobilu. Prav tako lahko sedaj na nacionalnem roamingu sam postavlja cene in ne več APEK.

S današnjim dnem je potekla Tušmobilu stara pogodba o nacionalnem roamingu (veljala je do ukinitive APEK-ove odločbe). Če hoče Tušmobil še imeti NR, potem je bila/bo podpisana nova pogodba s Telekomom Slovenije (kar je verjetno bila, ker je Tušmobil Telekomu plačal vseh dolgove prejšnjih let - bilo naj bi jih za 10 mio EUR).

Sedaj lahko izda svojega "navideznega operaterja" ala bob.

Se je pa zagotovo pri izdaji te odločbe zgodila korupcija na APEKu. APEK je Telekom odrešil operaterja s pomembno tržno močjo, ker naj bi imela Tušmobil in Si.mobil večjo pokritost od Mobitela. Ti podatki so bili prirejeni s strani Telekoma, kar je APEK zamižal s obema očesoma in ni preverjal, čeprav sta Si.mobil in Tušmobil protestirala glede % o pokritosti.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.