Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj za vraga te pa moti široka ponudba mobilnih telefonov? In kaj je narobe s ponudbo "petka"?

Napaka na alterju mi je skenslala post...

1. Mobitel ima prešvoh subvencije in ker si je naredil lepe zaloge telefonov, katerih se ne more znebit na hitro , ponudbe ne osvežuje niti na eno leto.To velja za cenejše telefone, kateri so mi zanimivi zaradi cene in samo 1 letne vezave, dokler nebojo uradno prodajali iphona.Že zaradi tega, je kar nekaj majn vezav...

2. Petka pa je finta, kak cuknit še dodatnih 5 eur.Sem jo mel prvi mesec , pa nisem porabil več kot 500MB, kljub nekaj YT videjem prek 3G. Enostavno ne rabim 1GB prenosa, ker sem na takih lokacijah v 90%, da imam wifi, kateri pa je preecej bolj prijazn do baterije, da o hitrosti ne zgubljam besed.Tistih 10% pa ni problem potrpet brez linije
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
1. Mobitel ima tak poslovni model, da se ne gredo prodajat preko odvečnih subvencij. Da ne osvežujejo čisto možno, nisem spremljal.

2. Meni pa petka zelo prav pride, ker sem prej 3 mesece zapored 1 teden pred koncem mesca skuril podatke in se potem šlepal na wifi, kjer se je dalo ker si nisem hotel nabit računa. 500 MB se da hitro skuriti. Če jih ne, pa res tudi petke ne rabiš.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Da ne bo kdo pričakoval preveč
grims-1.gif

Citat:
Na tiskovni konferenci so v LPP-ju pojasnili, da bodo v sodelovanju s Telekomom Slovenije od 1. junija do 31. avgusta poizkusno namestili brezžični dostop do interneta na štirih avtobusih.

Dva izmed njih vozita na relaciji Brnik-Ljubljana-Brnik ter Ljubljana-Vrhnika-Ljubljana, tretji je klasični mestni avtobus, četrti pa zglobni. V načrtu je razširitev sistema še na peti avtobus.

Na vsakem bo dostopna točka za Wi-Fi (BandLuxe R300 v povezavi z UMTS), na katero se bo lahko povezalo 32 uporabnikov, ki so bodo delili pasovno širino 21,6 megabitov na sekundo.

Storitev bo za uporabnike v testnih mesecih brezplačna, na osnovi rezultatov pa se bo LPP odločil, ali je ponudbo smiselno razširiti na celoten vozni park.

https://slo-tech.com/novice/t519269#crta

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Z veseljem vam sporočamo, da bomo pri Telekomu Slovenije, med prvimi mobilnimi operaterji na svetu predstavili in pričeli s prodajo težko pričakovane novosti. Samsung Galaxy S3 bo na naših prodajnih mestih na voljo od torka, 29. 5. 2012
SAMSUNG GALAXY S3
MPC/Redna cena: 699€
Splošna akcija: 499€
Splošna akcija z Izbiro NAJNAJ 23 Premium: 1€

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Telmach ga že ima, prebrala sem, da naj bi ga imeli do konca meseca v ponudbi vsi operaterji. Glede na to, da so danes (ali v teh dneh) znižali cene za Sensation XL in Wildfire S, bi lahko bil to dober znak, da kmalu pride One S. Računam, da bi cena bila lahko nekje v rangu Sensationa XL, ki je prej bila, mislim da, 430 €.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Cena pri Galaxy Nexus je kar precej nižja od takrat ko se je začel prodajati.
Trenutno so cene take:
Povezani + Izbira NAJNAJ 15 Premium.....1,00
Splošna akcija + Izbira NAJNAJ 15 Premium.....1,00
Povezani.....349,00
Splošna akcija.....349,00

Kolikor se spomnim so bile cene okrog 500€ na začetku.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
rocky9: kok je pa dobra zaščita na zaslonu pri samsung galaxy nexus? zgleda mi zelo zanimiv hehe.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.633
4.364
113
Bo kaj posodobitev na paketu 1 Ura EU, ker sedaj ni nič več ugodno od 1.7.2012

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če zamenjaš navadno sim kartico za micro sim, v kolikšnem času ti začne nova delovati (za isto tel. številko)?

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Če zamenjaš navadno sim kartico za micro sim, v kolikšnem času ti začne nova delovati (za isto tel. številko)?

Meni so staro izklopili in novo vklopili v desetih minutah...

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:

Meni so staro izklopili in novo vklopili v desetih minutah...
Podobna situacija je bila tudi pri meni. Mogoče 20 minut.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.