Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Je kar tako bilo, kot sem rekel. Po novem ti dogodka(pošiljanja mmsa) ne računajo, se ti pa obije od zakupljene količine, računajo pa sam prenos podatkov.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje si dobil SMS, da si prekoracil omejitev 40€ za prenos pdoatkov v EU
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Je kar tako bilo, kot sem rekel. Po novem ti dogodka(pošiljanja mmsa) ne računajo, se ti pa obije od zakupljene količine, računajo pa sam prenos podatkov.

v bistu ti ga zaračunajo, le da se odšteje iz zakupljene količine dokler še maš volumne, potem pa po veljavnem ceniku naprej
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
Ne kliči hudiča.
wink-1.gif

Ni bilo to. Sem zadnjič veselo srfal v Lendavi, ko po kakšni uri ugotovim, da sem na hrvaškem omrežju.
bonk.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Pri MMS imaš podatkovni promet + pošiljanje MMS. Podatkovni promet za MMS je v domačem omrežju brezplačen, v tujih pač ni (tako za sprejemanje kot pošiljanje MMS). Poleg prometa se ti obračuna še pošiljanje MMS, po ceniku ki velja za tvoj paket (iz zakupljenih količin, če jih imaš).

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
Ne kliči hudiča.
wink-1.gif

Ni bilo to. Sem zadnjič veselo srfal v Lendavi, ko po kakšni uri ugotovim, da sem na hrvaškem omrežju.
bonk.gif

Zakaj pa imaš samodejno izbiranje omrežja? Not a good idea...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Lahko malo pokomentirate tale telefon (Nokia x3-o2)?
Je primeren za starejšo osebo, ki slabše vidi (so velike črke in enosavna uporaba)?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Tudi meni se tako zdi. Jest, misliš, da je dobra zamenjava za Samsung C3060?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Verjetno bo najbolje, ce ga gres pogledat v kaksen Mobitelov center (ali pa kaksno drugo stacuno), kjer ga imajo na zalogi. Sem ga imel na testu... in mi je bil kar vsec... Edino fotkic bi lahko imel se autofocus
smile-1.gif
... Je pa dober za take, ki niso prav prevec "heavy userji", imajo pa moznost tudi kdaj uporabit WLAN, BT,... Mami je bil vsec in ravno ji crkuje stari (Nokia 3110c) in isce nekaj, kar bi imelo malo boljsi fotkic... Bi moral dobiti v roke se Sony Ericsson Elm... ki ima baje kar dober fotkic z AF ostrenjem ...

Tale Nokia mi je vsec predvsem zato, ker vsi ne potrebujejo Symbiana, Androida, ... ali kaksen drug smartphone ...ima pa tudi dovolj velik priakz na ekranu, da s tem ne bi smeli imeti problem tisti, ki malo slabse vidijo. Se vedno pa je Samsung C3060 pri tem vec kot odlicen
smile-1.gif
...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Res je, ampak če jo vzamem za 2 leti naročnine, pride slabih 70€ (neki takega). To je pa tudi ok cena:) Imaš prav, bo treba v štacuno pogledat:) P.S. Elm za mojo mami odpade, ker ima premajhne tipke (in preveč) ter premale ikone na ekranu:)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Po slikah sodec ima tole pol manjsi font kakor C3060 (precej manj kot pol sirine prsta za napis od menija, kolikor je pri Samsungu). Ne vem ce bo to primerno za nekoga, ki slabo vidi, razen ce se da nastaviti na bistveno vecje, kakor je na sliki levo zgoraj (desno spodaj izgleda precej vecje).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.