Dejstvo je, da večina folka ne preseže 100Mb mesečno in tako je pač preostali delež uporabnikov nasrkla glede tega. Tisti, ki pač pokuri skoraj Gb mesečno bo pač doplačal paket (ste/so v manjšini) ostalim bo pa tudi 100Mb zadostovalo ali bodo pa malenkost pazili kaj se počenja, ne da je treba na vsaki kavici youtube kazat. Sem ravno včeraj gledal porabo boljše polovice..pa velik na netu visi (maili, forumi, browsanje, FB)..in ima na mesečni ravni 80Mb prenosa, pa verjamte, ogromno presurfa preko telefona. nima pa razni pps na mailu pa youtub sranja. Kdor pa hoče nekaj več bo žal plačal (tudi pri konkurenci ni prav dosti drugače). Pa meni tudi dvig ni všeč, ker konec meseca bom tudi jaz več plačeval (sicer ne zase ampak vseeno) ampak poteza, ki so jo naredila je bila pričakovana, samo malce je šok, ki so jo izvedli tako na lepem, v kar velikem obsegu. Sej je boljš da enkrat folk pretreseš pa je mir za lep cajt, kokr pa da vsak mesec mal pa po mal dražiš, pa v pol leta vidiš da je isti [censored] (če vidiš)