Novo pri Mobitelu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Ali mogoče komu deluje M:Namiznik in moj.mobitel.si bp? meni javlja, da imam napačno geslo..če se hočem na novo registrira, pa spet javlja neko napako..?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Imam eno vprašanje glede M@ omrežja.
Ali v LJ M@ nadgrajuje omrežje ali jim je vrglo UMTS ven, ker imam že cel dan "samo" EDGE?
Če slučajno kdo ve, upam da odgovori. Hvala:)

Vse je delalo brezhibno. Jaz sem bil celi dan na 3.5G pa sem kar precej skakal naokoli po Lj.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Hmmm... glede na to, da ti javi tole, potem je to precejsen problem
smile-1.gif

20100503-pn9ak6jfhxbkrq7byutyyk314k.jpg

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
http://www.zurnal24.si/gospodarstvo/ni-milosti-za-telekom-169271

UVK je v začetku aprila sprožil že drugi postopek proti Mobitelu zaradi ugotavljanja zlorabe prevladujočega položaja. V prvem postopku proti Mobitelu iz lanskega marca pa UVK ugotavlja, ali je Mobitel zlorabljal svoj prevladujoči položaj pri akciji Džabest (s katero je sicer "pridelal" že več desetmilijonsko izgubo). V obeh postopkih Mobitelu grozi, glede na novi zakon o varstvu konkurence, globa v višini do 10 % letnih prihodkov od prodaje).

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda je vedno fino brati članke, kjer novinar brez navedbe vira v trdilnem stavku navaja izgubo. Če je tako prepričan v zapisano pa naj navede še kompetenten vir. Zgolj mnenje novinarja, izraženo v trdilnem stavku, nima nikakršne teže brez dokaza. Pa četudi gre za sicer solidnega novinarja Luko Deklevo.

Sicer pa izgube iz tega naslova ni. Razen tiste, ki so si jo v glavi omislili drugi, da sploh lahko skačejo okoli UVK.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Imam paket za internet neomejeno....pa mi zadje čase zelo počasi dela, prej sem lahko normalno gledal recimo 24ur v živo, zdej mi pa kr šteka....kako bi lahko ugotovil ali mi je Mobitel zmanjšal hitrost ????

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
ahaaaa.... banda.... !!!!!

Citat:
Internet neomejeno in Internet neomejeno Premium

Za nova paketa Internet neomejeno in Internet neomejeno Premium ter za obstoječa paketa Internet neomejeno in Poslovni Internet neomejeno je meja za uveljavljanje principa pravične uporabe 20 GB prenesenih podatkov znotraj posameznega obračunskega obdobja. Po preseženi meji 20 GB v Mobitelovem omrežju se hitrost prenosa podatkov omeji na 384 kbit/s v smeri do uporabnika in 64 kbit/s v smeri od uporabnika. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Mobitel, d. d. vir: http://www.mobitel.si/info/obvestila-in-novosti.aspx

sej lepo piše in je blo obvestilo dato gor en mesec pred veljavo...
evil.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Baje pošljejo SMS, ko se približaš meji 20Gb...
Vseeno lahko uporabiš števec prenosa podatkov, vgrajen v napravo oziroma SW. Samo ne pozabi ga ponastaviti na začetku meseca
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.