Novo pri Mobitelu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
En predlog: v bodoce dajte v prvo sporocilo tudi link na prejsnjo temo, ce bi slucajno kdo zelel poiskati kaksne podatke od prej, tema pa ze izgine iz prve strani (tako jo najde hitrreje in streznik bo manj obremenjen, kot bi bil z iskanjem).

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Baje da so celo že razprodani

glede na to kakšno veliko zanimanje je bilo in po kakšni ceni se aparat prodaja, se ne čudim
smile-1.gif

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Danes sem nanj naložil še navigacijo, ki deluje odlično satelite najde zelo hitro...kaj več si pa že človek težko želi
cheer.gif
Ali lahko poveš kaj več o tem. Katero ipd...

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Eno vprašanje, nevem če je to pravi oddelek ampak vseeno.

Moj Desire kuplen pri mobitelu v petek prejsni teden ima lepotne napake. Spodnji del "chin" zgleda da ne sedi vredu na napravi. Zdaj pa je opticni senzor stisjen proti desnemu kotu, torej off center. Na levi strani ta istega senzorja pa sveti backlight od gumbovv skozi. Motece v temi.
Med chinom in ekranskim delom, kjer se sivi del ekrana dotika china nad search/back gumbom pa je cisto drobna luknica. Spet sveti backlight skozi in isto motece v temi in ob gledanjem videja. Na hrbtni strani pa tudi pokrov od baterije ne seda vredu na napravo. Spet se vidi da sveti backlight skozi, ker če nebi sveto sploh nebi posumo da je luft vmes.. Bojim se da bo kilo praha cez mesec dni v zadevi.

Se da sploh kaj naret?

Nazadnje urejeno:

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Sem vprasal, pa pravijo da lahko samo na servis ga dajo. Da ni nic zamenjave. Cudno to, ker v tujini majo. Noja, te lahko tudi pocakam, da se in če se nabere prah not predno kaj dalje ukrepam.
Se mi neda biti brez njega zdaj pol mesca. Upam pac da je ekran kolko tolko izoliran od spodnih gumbov. Verjetno je drugace bi backlight od gumbov vido tudi delno na ekranu. Se bom ze navado.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
To je stvarna napaka - NOV TAKOJ.
Stvarna napaka je, če izdelka na moreš uporabljati za namene, zaradi katerih si kupil ta izdelek. Majhna škrbina pri ekranu to ni. Sicer pa lahko prebereš garancijsko izjavo in še na spletni strani proizvajalca, kakšna je njihova politika glede tega.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Hmja. Ma nebom se sekiro prevec ker je brezveze

Zdaj sem tudi upazil zakaj je situacija taksna kot je z back coverjem. En kontaktni element je cisto zviti. Da ne prime zadeva sploh. Tak da bi mogo dobit novi back cover ocitno. To prodajajo na servisu? Ker zdaj garancije zarad tega uveljavlal najrejse nebi, ker se mi enostavno needa. Sploh pa nevem kak je z tem, ker ti lahko vedno recejo da si sam uničil, kar mogoče tudi sem. Nevem.
sprasujem se.gif

To zadevo bi rabil ocitno. Je original? http://www.htcaccessorystore.com/si/p_htc_item.aspx?i=199270

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik BigBoss pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Danes sem nanj naložil še navigacijo, ki deluje odlično satelite najde zelo hitro...kaj več si pa že človek težko želi
cheer.gif
Ali lahko poveš kaj več o tem. Katero ipd...

Naložil sem navigacijo Copilot Live, je zelo preprosta za inštalirati, nobenega krekanja ni, meni je delovalo vse iz prve
smile-1.gif
če rabiš inštalacijski fajl mi pošlji ZS pa napiši svoj mail pa ti ga pošljem skupaj z navodili, če ti pa ne bo šlo ti pa lahko jaz zadevo uredim ker vidim da si iz posavja. Aja, za inštaliravanje te navigacije je potrebno imeti doma WLAN povezavo, saj ti jezike usmerjanja in izbrane mape program prenese preko WLANA direktno na telefon, tako da ni tistega zajebavanja z mapami kot je bilo pri garmin mobile xt na symbian in WM aparatih

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Naložil sem navigacijo Copilot Live, je zelo preprosta za inštalirati, nobenega krekanja ni, meni je delovalo vse iz prve
smile-1.gif

Ali je res, da so karte stare (ni novih cest, težave pri navigiranju preko meje...)?

Se da naložiti POI (radarje, itd.)?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
smile-1.gif

Ali je res, da so karte stare (ni novih cest, težave pri navigiranju preko meje...)?

Se da naložiti POI (radarje, itd.)?

na zgornje vprašanje ti ne znam odgovoriti ker sem navigacijo naložil, na hitro sprobal če dela, kaj več pa se z njo nisem ukvarjal tako da bilokaj bi ti glede vprašanega povedal bi rekel na pamet. Se bom probal malo poigrati ko bom imel čas pa ti sporočim.

Nazadnje urejeno:

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.016
3.669
113
Je možno kdaj v bližnji prihodnosti pričakovati Slovenski vmesnik na HTC Desire ali tega ne bo nikoli?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
To je vse odvisno od ANDROIDa in ne samega aparata.....čeprav mislim, da za 2.1 je že?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.