Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, bi se kar strinjal. Pa tudi sicer Sony Ericsson ni več tisto, kar je bil. Po levi in desni ga je prehitel Samsung, Nokia je pa itak vedno bila spredaj. Do konca leta sicer pride nekaj Sony Ericssonov, dvomim pa, da bo zanje veliko zanimanja.

Moj jackpot je Nokia E52. Definitivno eden najboljših mobilnikov, če sodim po vtisu, ki ga je pustila E51. Slednjo uporabljam še sedaj ker je preprosto perfektna. Kovinsko ohišje, majhne mere, vse funkcije (ne odstopa od bistveno dražjih mobilnikov), z aktualnim firmwareom dela hitreje kot večina nokij serije N, baterija je solidna. Manjka ji samo GPS, malce boljši fotoaparat, ostalo pa ima.

Pride pa kmalu, predvidoma še v oktobru.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
E51 nima GPS-a, E52 ima GPS ... tkole, da se bosta lažje razumela, čeprav vem, da oba to tudi vesta ...
cheer.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, upam tudi, da ima E52 vgrajen VOIP klienta, enako kot E51. Uporabljam M:povsod in na E51 deluje perfektno.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
A pride kmalu Džabest refresh?
itakdzabest01.png

Sedaj sta samo dva Džabest telefona, en brandan in buggy Samsung C6620 Valencia.

Mobiteli ITAK
(mogoče bi bilo lahko v dvojini, ker sta samo dva
grims-1.gif
)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ejej. In kaj bi želel? Odojka? Jaz sem tudi zvest Zavarovalnici Triglav še dlje. Da ne omenjam elektra, vodovoda, RTV Slovenija, DARSa itd. Pri njih sem zato ker moram ali sem se tako odločil, ne pa zaradi dišavnih smrekic. Če ti ne bi ustrezali ne bi pri njih ostal četudi mi vsak dan pripeljejo mini karton dišavnih smrekic. Če pa se kdo prodaja (svojo zvestobo ponudniku) za smrekice, kulije ipd pa kar naj.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
pri triglavo sem 15 let za kaj drugo se pa nebomo pogovarjal je druga tema to
drugot sem dobil popuste na aparate in še kaj

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tudi tukaj imaš točke povezanosti. Nekaj je, ni pa to igra ujemi nagrado. Plačaš storitev, korektna cena, kakovost, case closed. Glede aparatov pa bom samo tko rekel - edino pri Mobitelu lahko v dveh letih kupiš 3 subvencionirane aparate. Drugje tega ni. Če bi to subvencijo pretvoril v popust pri enem samem aparatu bi tega dobil praktično zastonj.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ni kje je tu poceni aparat razen če greš na povezani77 takrat drugače so pa pretirane cene
lahko kupim aparat v prosti prodaj brez vezave za isto ceno ali še pa nižje
in to so ugodnosti

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pretirane cene? Ni problema. Potem pa ga kupi v prosti prodaji pri določenih preprodajalcih, ki se gredo sivi uvoz in nimajo garancije pri SLO zastopnikih. Vsak se odloči sam. Uporabnik si lahko tudi brez tega, da kupuješ cenejši aparat in se greš vezavo.
Dejstvo je, da aparati so pri Povezani 44 in 77 najbolj subvencionirani, zato tudi najcenejši. Pri ostalih paketih je subvencija manjša, cena primerno višja, vseeno pa nižja od cene v redni prodaji.

Sicer pa lahko greš na obisk tudi k drugim operaterjem. Ugotovil boš, da se nobeden ne ukvarja več resno z uporabniki, ki imajo na čelu napisano besedno zvezo "Kje so zastonj aparati in ugodnosti?". Zgolj zato, ker nekdo plačuje položnice in za tisto mesečno naročnino dobi en precej konkreten kup storitev pa še nekaj subvencije pri aparatu, ni za pričakovati, da ti bodo vsi poljubljali čevlje in ti dajali še več for free. Cene aparatov so šle gor pri vseh operaterjih, prepričan sem, da tudi pri storitvah ne bo prav nič drugače. Za svoj denar dobimo v Sloveniji na področju mobilne telefonije zelo veliko, tudi s stališča kakovosti omrežja in storitev.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
aparate v prosti prodaji pri določenih prodajalcih imam garancijo tudi v slo ker sem jo že uporabljal na dveh aparatih zaradi nadgradnje SW pa ni bilo dobenega problema.
ti pa mislim da za M@ delaš ali pa si dobro plačan da ga zagovarjaš

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ejej. In kaj bi želel? Odojka? Jaz sem tudi zvest Zavarovalnici Triglav še dlje. Da ne omenjam elektra, vodovoda, RTV Slovenija, DARSa itd. Pri njih sem zato ker moram ali sem se tako odločil, ne pa zaradi dišavnih smrekic. Če ti ne bi ustrezali ne bi pri njih ostal četudi mi vsak dan pripeljejo mini karton dišavnih smrekic. Če pa se kdo prodaja (svojo zvestobo ponudniku) za smrekice, kulije ipd pa kar naj.

Em, ni čisto tako, kot pišeš , veš. RTV Sloveniji pač nisi zvest, ampak MORAŠ plačevat naročnino (menim, da jo skoraj noben ne bi, če ne bi bilo nujno, POP TV in A kanal itak laufata od sponzorjev, pol so pa tu še kebelska in satelitska ipd., kjer praviloma isto plačuješ, zakaj torej še RTV?), nadalje, od vode in elektrike si pa itak odvisen in ju MORAŠ imet.
Zakaj bi ti "plačevali" zvestobo, če ni potrebno ...
p.s. že x let tankam na Petrolu, pa nisem niti 1 litra dobil zastonj ... zanimivo, kajne?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Torej, od Petrola želim precej subvencioniran avto, vsaj 5 naj jih imajo na izbiro, da lahko zberem, pa se vežem, da bom pri njih tankal 24 mesecev. Ne bo šlo, a?

No, nazaj na temo: Dejstvo je, da aparati ne bodo več tako poceni kot se jih je ponavadi talalo. Prišli so paketi z zkupljenimi količinami po ugodnih cenah, in ni nikjer viška zaračunane naročnine za pokrivanje razlike med subvencionirano in redno ceno aparata.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.