Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Nov Nokia software - Nokia Ovi Suite 2.0.

http://facebook.com/mobitel.si

In kaj ima to zveze z naslovom teme???
rolleyes-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Cawo, dražji kot je naročniški paket, več lahko gre za subvencijo mobilnika. Logično je, da pri paketu za 77 EUR mesečno operater lahko ponudi več za subvencijo in s tem doseže nižjo akcijsko ceno. Ni pa zastonj kosila in s to logiko ima večina Slovencev in Slovenk resne težave ker ne želijo ali preprosto ne dojamejo soodvisnosti posameznih stvari.

Vsi mislijo že, da je čast, ko nekomu nekaj plačujejo. Saj ne donirajo. Plačajo storitev ali izdelek, po ceni, ki je znana in po nakupni odločitvi, ki so jo sami sprejeli. Zakaj nekdo plačuje račun za telefon? Zato, ker pač meni, da telefon potrebuje in normalno je, da temu sledi tudi določen strošek. Ljudje pa bi dejansko imeli najnižje možne račune, visoke subvencije, ogromno količino storitev, popolno omrežje, najnovejše tehnologije (po možnosti med prvimi na svetu), hkrati pa še "dodatne ugodnosti in nagrade". Vse se gleda samo z lastnega zornega kota liste želja, ko pa katera izmed njih ni uresničljiva pa nastane problem in očitki.

Kar se mene tiče lahko operaterji jutri uvedejo paket presenečenja za 99 EUR mesečne naročnine. Dobil boš vse, kar dobiš pri paketu 77, zraven pa še vsak mesec darilo in ugodnost presenečenja. Enkrat bodo to precenjene Headove torbe (tiste, ki jih ni pokupil OMV), drugič paket dišečih smrekic ter obesek za mobilnik, tretjič bo dodatni popust za mobilnik itd.

Ampakl tega ne bo. Nihče se nanj ne bi naročil, bi pa to imeli, le da za isto ali še nižjo ceno, kot jo plačujejo sedaj. No go.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
samo M@ ima to da za nižjo naročnino prodaja zlo drage telefone pri drugih so cenejši in dobiš tudi več za ceno

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, res so full cenejši. Cene so šle gor pri obeh drugih operaterjih, pri tem mislim na mobilnike. O tem, koliko dobiš več, bi se dalo tudi razpravljati. Poleg tega niso edine merske enote minute, sekunde in EUR razlike gor ali dol pri mobilnikih. Ne boš verjel, ampak nakupne odločitve temeljijo še na čem drugem v mnogih primerih. Če bi bilo tako enostavno bi cela Slovenija vozila Kio Ceed. Pa je ne.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
samo M@ ima to da za nižjo naročnino prodaja zlo drage telefone pri drugih so cenejši in dobiš tudi več za ceno
No in koliko telefonov po subvencioniranih cenah dobiš drugje v dveh letih? Enega, pri Mobitelu tri... Seštej si skupno ugodnost...

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ja, res so full cenejši. Cene so šle gor pri obeh drugih operaterjih, pri tem mislim na mobilnike. O tem, koliko dobiš več, bi se dalo tudi razpravljati. Poleg tega niso edine merske enote minute, sekunde in EUR razlike gor ali dol pri mobilnikih. Ne boš verjel, ampak nakupne odločitve temeljijo še na čem drugem v mnogih primerih. Če bi bilo tako enostavno bi cela Slovenija vozila Kio Ceed. Pa je ne.

Res je. Zato tudi ne vozim Kie Ceed!

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
mobitel ima cudne pakate, in zlo, zlo neracionalne, gledano glede na ostale operaterje...

tako ali tako pa se bolj splaca kupit mobilca v prsti prodaji...glede na cene, pri vseh operaterjih, kjer imajo dejanske cene...ufffffff...mislim...za razliko 50€ dobis telefon v prsti prodaji...se splaca vzet pol na 24 mesecev...nikakor...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Po mojem mnenju manjka en paket z recimo 300 SMSi, 50 MMSi, nekaj pogovori v razna omrežja in veliko prenosa podatkov.

Takega ne najdem...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Vsi polnoletni uporabniki paketov (novi in stari) Itak, Itak Plus in Itak Džabest lahko do 31. decembra 2009 ob sklenitvi novega naročniškega razmerja Podatkovni bonus z Internet neomejeno in nakupu prenosnika ali podatkovnega modema ter vezavi za 24 mesecev surfate brezplačno do konca leta 2009.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Kdo je pa rekel, da je v celotni prodajni mreži zmanjkalo M-stickov? Mi imamo še 8kom
cool-1.gif

Kakšno je trenutno stanje? Mi lahko poveš kje se nahajajo ti M:stiki? Je možen prenos v MC NM, ali bom moral do tebe?

Kljub več opravljenim klicem, križemkražem po Mobitelu, nisem mogel nikakor izvedeti kdaj bodo novi prišli na prodajne police. Ve se, da so nabavljeni, kdaj bodo lansirani, pa nobeden ne ve.

Če ne bo šlo drugače, bo treba v izposojo.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Res je Džabest paket je kot nalašč zate al pa kkšn Povezani 33. Kkšne stvari dobiš več kkšne manj.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Po nekajmeseænem neuspešnem iskanju M:Stika, sem se odločil, da pokličem še k posrednikom. Sreča mi je bila naklonjena
V Brežicah, poleg vodovodnega stolpa se nahaja moj rešitelj. Če ima še kdo potrebo po tej zadevi, jih lahko obišče, saj jih imajo še precej na zalogi.

Lahko povem, da je M:stik zelo uporabna zadevica. Doma ga priključim na PC, nataknem slušalke in že komuniciram. Roke so proste, kvaliteta zvoka je na solidnem nivoju. Če kdo pokliče, najprej zazvoni M:stik, čez nekaj časa pa se klic prenese na mobilnik.

Vem, da nisem napisal nič novega, vendar je to zame ena uporabnejših igrač.
cool-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.