Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Ja skoraj vsi ki imajo fotoaparat najmanj 5 MP

In večina od teh, ki imajo 5MP imajo slabše fotke kot pa K800 z 3,2.
Pri mobilnih fotkah je zelo pomemben fleš in tukaj k800 zmaga na celi črti in ni ravno veliko aparatov ki so tako močni v flešu kot je k800. Ne gledat samo na cifre
rolleyes-1.gif
3,2Mpiksla z samodejnim ostrenjem torej. Ali je kaj takega na tržišču (Mobitel)

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
3,2Mpiksla z samodejnim ostrenjem torej. Ali je kaj takega na tržišču (Mobitel)
Število megapikslov nima nobene povezave s kvaliteto slike.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ja no jaz ti pa pa pravim, da MP nimajo veze. Torej jih nima smisla sploh omenjati pri iskanju dobrega fotkiča na telefonu.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
V bistvu nimaš kaj, ker se tudi fotkiči z enakimi lastnostmi povsem razlikujejo po kvaliteti.
Lahko pa prosiš uporabnike za mnenje, ker nekateri dajo precej telefonov čez roke. Pa prosim da v ločeni temi in ne v "Novo pri mobitelu".
Pa na http://www.gsmarena.com/ imaš reviewe, ker vedno stestirajo tudi fotkič, pa lahko sam oceniš kvaliteto.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Deky, če je to tvoje merilo kakovosti operaterja se mi res smiliš. Vsak telefon se mora popraviti (v času garancijske dobe) v določenem obdobju. Torej na podlagi tega veš, kaj je končni rok, da dobiš popravljenega ali zamenjanega. Če te pa fejst srbi pa imaš pri Samsungu in Nokii direktno možnost preverbe, kako daleč je s servisom. Operater ne popravlja mobilnikov, le prepošlje jih na uradni servis, če pokvarjenega slučajno prineseš kar do operaterja. Poleg tega pa načeloma dobiš tudi nadomestni mobilnik za čas popravila, je pa to izključno dobra volja operaterja. Po zakonodaju mu tega ni potrebno storiti, seveda pa to naredi, a ne iz silne ljubezni do uporabnikov. Logika je čisto denarja - daš mu nadomestni telefon, ne bo pizdil ker plačuje položnice in vmes ne more s svojim telefonirati, pa še zapravil bo kaj z nadomestnim telefonom. Skratka: splača se.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Sem nov pri mobitelu, imam Itak đabest. Ko želim povezati prenosni računalnik preko Sony Ericson c510 na internet, mi PC Suite ponudi na izbiro ... Select your subscription:
- Mobitel SI
- Mobitel SI Maksi

Parametri se razlikujejo samo v APN in sicer internet/internetpro

Kaj lahko izberem? Da si ne bom slučajno kakšnih stroškov po nepotrebnem nabijal. V čem je sploh razlika?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Deky, če je to tvoje merilo kakovosti operaterja se mi res smiliš. Vsak telefon se mora popraviti (v času garancijske dobe) v določenem obdobju. Torej na podlagi tega veš, kaj je končni rok, da dobiš popravljenega ali zamenjanega. Če te pa fejst srbi pa imaš pri Samsungu in Nokii direktno možnost preverbe, kako daleč je s servisom. Operater ne popravlja mobilnikov, le prepošlje jih na uradni servis, če pokvarjenega slučajno prineseš kar do operaterja. Poleg tega pa načeloma dobiš tudi nadomestni mobilnik za čas popravila, je pa to izključno dobra volja operaterja. Po zakonodaju mu tega ni potrebno storiti, seveda pa to naredi, a ne iz silne ljubezni do uporabnikov. Logika je čisto denarja - daš mu nadomestni telefon, ne bo pizdil ker plačuje položnice in vmes ne more s svojim telefonirati, pa še zapravil bo kaj z nadomestnim telefonom. Skratka: splača se.

uuu a sem ti stopil na žulj ker govorim o tvojem opareterju
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Deky ne more preboleti tiste izbire omrezija in misli, da "najboljse omrezje" pomeni "moznost online preverjanja servisnega zahtevka za telefon". Ah ja ...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Če je pri meni žulj je pri tebi rana na želodcu ali ledvični kamni ker te očitno ves čas boli dejstvo, da Mobitel pri mnogih stvareh šiša konkurenco po levi in desni. Takoj ko imaš priliko pojamrati pri najbolj obskurni stvari to tudi narediš. No, knock yourself, če ti je potem lažje
smirk-1.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Imam Nokio E51, ki je super telefon in upam da bo se kaksen tak. A optika je bolj slaba, tako da se strinjam da MP nimajo nobene veze s kakovstjo slike.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
imam nokio E71 in pri kopiranju podatkov na telefon mi je čitalec sredi procesa ne zazna več spominske kartice. Formatirati se je ne da. Da so šli vsi podatki v tri pisane marjetice mi je že skoraj jasno
frown-1.gif

Koliko časa traja garancijska doba za spominske kartice?

Nazadnje urejeno:

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
V bistvu nimaš kaj, ker se tudi fotkiči z enakimi lastnostmi povsem razlikujejo po kvaliteti.
Lahko pa prosiš uporabnike za mnenje, ker nekateri dajo precej telefonov čez roke. Pa prosim da v ločeni temi in ne v "Novo pri mobitelu".
Pa na http://www.gsmarena.com/ imaš reviewe, ker vedno stestirajo tudi fotkič, pa lahko sam oceniš kvaliteto.
Tule sem povprašal, ker smo doma pač Mobitelovi naročniki. Glede kvalitete fotkota pa sem od znalcev ne tem forumu pričakoval kaj več, kot le razpravo o megapikslih...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.