Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
A ima kdo kake informacije glede Motorole Milestone in Mobitelove akcije. Vem, da se jo da dobiti pri mobisvetu za 440 evrov, ampak morda bi jo v narocniski akciji dobil se kaj ceneje. Dol iz dzabesta itak ne mislim tako hitro
smile-1.gif
.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Katere barve Nokia E72 imajo pri Mobitelu?

Hvala in LP, M.

Črno in sivo (srebrno), imela sem rezervirano sivo, ampak sem potem vzela črno, ker je vsaj meni bolj pregledna in lep kontrast pride med črno barvo in kromom. Ni mi žal.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Ni glih novo, pa bom vseeno tule vprašal...
Sem naročnik pri zelenih... do konca aneksa mi je 50 dni. Želim prestopiti k rdečim, takoj! (sem predolgo čakal na spremembe, izboljšave..) Grem najprej k zelenim in poravnam kazen za predčasno prekinitev aneksa ali pa dobim za vse to domov položnico in jo plačam, se pravi, grem k rdečim jutri in prestopim, zeleni mi pa pošljejo položnico?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Vse uredi novi operater. Če želiš prenesti številko od Simobila k Mobitelu, skleneš naročniško (ali predplačniško) razmerje pri Mobitelu. Na Mobitelovem obrazcu označiš, ali želiš ob prenosu številke prekiniti razmerje pri Simobilu ali ne (mogoče ti je ceneje plačevati še 50 dni naročnine kot kazen). V primeru, da samo preneseš številko, ti Simobil na tvojem naročniškem razmerju dodeli novo številko. Moraš pa imeti s seboj zadnji račun trenutnega operaterja.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Sem razmišljal o plačilu še teh dveh položnic ampak sem zdaj opazil da mam cikel 14tega v mesecu... Če prekinem jutri me pride ceneje ob predpostavki, da ne plačam celotne naročnine za ta mesec... Se plača celotna ali pa samo dnevi uporabe?

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Maš prav... Bom plačal položnice in prišparal kake 4 €
smile-1.gif
... trenutno mi kazen znese okoli 22,xx€ + 12 evrov manipulativni stroški=34€ .. dve naročnini pa 30€.. Edino kaj lahko naredim je še, da odjavim opcijo 201 preden prestopim, ali?
Hvala vsem.

Nazadnje urejeno:

EDISON

Zelenc'
4. jul 2008
7
0
1
velenje
Nevem če si slišal za akcijo pr Mobitelu v Januarju ce narediš prehod ne plačaš 3 mes. naročnine pa še določene aparate dobiš ceneje akcije ne obešajo na veliki zvon sam sem čisto slučajno izvedel pr posredniku v Velenju. Vzames paket džabest pa si takoj pršparu
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tko butasti pa tudi niso. Najprej Povezani 77, napol zastonj telefon, nato pa osnovni paket. No go.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.