Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
Od danes naprej je na voljo uporaba mobilnega interneta brez omejitve podatkov tudi za 1, 3 ali 10 dni (5, 10 in 20 EUR s podobnim principom plačevanja kot Mobi).

Link

Nekaj dodatnih informacij:

1. V vsakem primeru je treba odšteti 15 EUR za novo sim kartcio, ne glede če že imate kakšen podatkovni bonus in bi želel izvesti prehod.

2. Zakupi se lahko izključno 1, 3 ali 10 dni skupaj, torej brez vmesnega premora.

Nazadnje urejeno:

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik bostjank pravi:
Od danes naprej je na voljo uporaba mobilnega interneta brez omejitve podatkov tudi za 1, 3 ali 10 dni (5, 10 in 20 EUR s podobnim principom plačevanja kot Mobi).

Link

Nekaj dodatnih informacij:

1. V vsakem primeru je treba odšteti 15 EUR za novo sim kartcio, ne glede če že imate kakšen podatkovni bonus in bi želel izvesti prehod.

2. Zakupi se lahko izključno 1, 3 ali 10 dni skupaj, torej brez vmesnega premora.

majo tudi kaj podobnega na hrvaskem? Sprasujem namrec za case dopustov, da lahko uporablja VoIP od mobitela in sem dejansko dosegljiv po normalni ceni

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Majo Tele2, Vip....

super hvala! Me pa vseeno zanima, ce je mogoce kdo analiziral ponudbo, pri komu in kaj se splaca vzet? Koristil bi seveda na telefonu, vendar ne prevec pogosto, tak da me bolj skrbi, da mi po tem, ko xy casa nisem pomno, ne zaklenejo kartice.

Lahko tudi privat napise, ce kdo kaj vec ve ali ma izkusnje - da nebomo smetili tukaj.

ps: kolko sploh se prenese podatkov v 1 minuti pogovora, ce se koristi m:povsod?

olympus

Zelenc'
26. jul 2007
23
0
1
sej, sam še n900 jim manka
smile-1.gif

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
a kdo ve, zakaj nokia N95 (navadna in tista 8GB) ni več naprodaj? pa to je bil res telefon vreden svojega denarja...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ker gre za telefona iz leta 2007 in je vmes prišlo že kar lepo število novih modelov, naslednikov...

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Kot novost sem opazil da je Mobitel ponudil predplačniški paket Instant internet, če kdo kaj ve več bi bil vesel če bi to delil z nami.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik Twister87 pravi:
a kdo ve, zakaj nokia N95 (navadna in tista 8GB) ni več naprodaj? pa to je bil res telefon vreden svojega denarja...

Ker je npr N86 v vseh pogledih boljši? Je pa butasto poimenovanje, da ima manjšo cifro in gre za naslednika.
stupid-1.gif

matejm

Zelenc'
22. dec 2009
7
0
1
pozdravljeni.
mene zanima, če kdo ve ali ima kaki mobitelov center testni telefon nokia e72 al mobitel testnih telefonov ne uporablja. ali ve kdo, da se da dobit v kakem centru omenjen telefon z kako prasko za nizjo ceno. ali pa se kje najde kaki k ima povezani 44/77 ali pa zaposlen v mobitelovem centru in bi mi bil pripravljen kupit ta telefon. dobi denarno nagrado:)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.