Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
s prvim delom je nekaj narobe..nikakor noce odpreti faila. sem ga že 3 x zdownloadal. ostala 2 sta ok. lahko morda pogledaš? hvala in lp

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Ta 10,9-centimetrski zaslon + do 8 ur neprekinjenega predvajanja video posnetkov = filmi po lastni izbiri na letalu. Ima tudi flight mode?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mogoče se bo pa Nokii nivo sedaj dvignu, ko je na pohodu Andorid. Še posebej, odkar misli tudi Nokia izdati Andorid phone
cheer.gif

...we shall see....
wink-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Hej hej!

Po parih letih se selim nazaj na Mobitel omrežje, Džabest paket, in me zanima kako je z omrežjem pri Mobitelu?

Kolegu se dogaja to, da dobiva recimo sredi belega dneva, ob polnem signalu, sms sporočilo o nedosegljivosti. Se pa to dogaja pretežno v strogem centru Lj.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Hej hej!

Po parih letih se selim nazaj na Mobitel omrežje, Džabest paket, in me zanima kako je z omrežjem pri Mobitelu?

Kolegu se dogaja to, da dobiva recimo sredi belega dneva, ob polnem signalu, sms sporočilo o nedosegljivosti. Se pa to dogaja pretežno v strogem centru Lj.

Tudi meni, ampak kriv je aparat (Nokia E51), ne operater. Če mi ravno sync-a pošto, sem nedosegljiv.
frown-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:

Jaz se gibljem povsod, od mesta do rovt. Zadnjih nekaj mesecev je bilo res nekaj težav z dosegljivostjo (nekajkrat sem dobil SMS z obvestili o klicih), vendar mislim da so to porihtali, vsaj jaz nimam več težav. Imam pa na sumu tudi telefon, se mu že od poletja vsake toliko sfuzla in dela po svoje.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Hej hej!

To se meni isto dogaja. Pa sem na Mobitelu nedosegljiv, pa sem na Tušmobilu nedosegljiv pa to sred Celja. Na HTC Herotu kaže, da kao imam signal in vse. Pa se poskusim poklicat, pa sem nedosegljiv. Pa meni se ni dolgo posvetilo, da je lahko mobitel kriv za takšno sranje. Pa sem samo zaradi tega skenslal pri Tušmobilu paket 35
bonk.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Bla, bla...
uf-1.gif
V 12 letih pri Mobitelu nisem nikoli doživel "nedosegljivosti" ob polnem signalu. Zamenjajte telefone...

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
bla bla... in se je oglasil @m možiček... dejstvo je, da nekateri imajo težave spet drugi ne...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Bla, bla...
uf-1.gif
V 12 letih pri Mobitelu nisem nikoli doživel "nedosegljivosti" ob polnem signalu. Zamenjajte telefone...

Pojdi na Tržaško 25 v Ljubljani, nova stanovanja, 1. nadstropje na notranji strani dvorišča, v celem stanovanju signal Mobitel-a o-1 črtice (nedosegljiv) testirano z dvema telefonoma, stanje isto. Težave s katerimi se sooča prijatelj.

Rešuje pa jih tako, da ima še Tušmobil in Simobil, kjer ima pri obeh vsaj 1-2 črtici in je kolikor toliko dosegljiv. Torej njemu bi njabrž svetoval, da zamenja operaterja v tem primeru?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Bla, bla...
uf-1.gif

Kaj sem pa jaz druga napisal
evil.gif
.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.