Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Rok2012

Zelenc'
2. feb 2009
21
0
1
Moje izkušnja o E52 (2 kom)... žal preizkušeno na lastni koži
frown-1.gif

zelo na kratko:
Zvok pri pogovorih na E52 je po mojem mnenju polom in je daleč daleč od reklamiranega kristalno čistega zvoka in je že na meji norčevanja Nokie z kupci.Tako osnovna funkcija telefona kot je govor oz. klic pa tak fiasko
bonk.gif
! pika ..
ampak to je samo moje mnenje...

Upam da bom komu prihranil muke...
Lep dan
..se opravičujem Lep večer

P.s. Lahko pa da imam samo jaz tak primer čeprav kaže da ne tlele
... škoda no ker se mi telefon dopade po vsem ostalem razen po zvoku ne. Upam da rešim zadevo
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Jaz pa na srečo do sedaj nisem imel niti enega problema s pogovor, imam pa do zdaj cca 2 uri pogovorov.

Drugače sem pa s telefonom zelo zadovoljen. Res pa je da nisem imel predhodnika tega telefona Nokie E51 tako da je z njim ne morem primerjati.

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
Predlagam, da se za nakup modelov (v tem času najbolj govorimo o E52), ki so pravkar prišli na trg, počakate najmanj 6 mesecev, da se izkaže, kakšne težave ima pravzaprav mobilnik, katere od njih so strojne, katere programske, kako jih odpravljajo in podobno...

Tudi sam lahko potrdim razočaranje nad Nokia aparati, saj sem bil izpred nekaj let z njimi bistveno bolj zadovoljen. Seveda je iz dneva v dan več dejavnikov, zakaj moramo vzeti v zakup večje tveganje ob nakupu novega mobilnika, a vendarle, od Nokije sem pričakoval več, zato se po dolgoletni zvestobi že oziram za BBji.

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Kaj pravite na Sony Ericsson C510, glede na razmerje kvaliteta-cena? Sem ga včeraj imel v roki, pa sem bil kr navdušen nad njim.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik bostjank pravi:
Predlagam, da se za nakup modelov (v tem času najbolj govorimo o E52), ki so pravkar prišli na trg, počakate najmanj 6 mesecev, da se izkaže, kakšne težave ima pravzaprav mobilnik, katere od njih so strojne, katere programske, kako jih odpravljajo in podobno...

Tudi sam lahko potrdim razočaranje nad Nokia aparati, saj sem bil izpred nekaj let z njimi bistveno bolj zadovoljen. Seveda je iz dneva v dan več dejavnikov, zakaj moramo vzeti v zakup večje tveganje ob nakupu novega mobilnika, a vendarle, od Nokije sem pričakoval več, zato se po dolgoletni zvestobi že oziram za BBji.

jaz sem iz E71 šel na Bolda in mi ni žal!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Še največ obetajo mobilniki z Android OS. Bodimo realni, na trgu so trenutno prvi modeli s tem operacijskim sistemom. Nokia je zunaj že dolga leta. Kljub temu so že prvi telefoni z Androidom vsaj primerljivi z zgornjim razredom Nokie, predvidevam pa, da bo Android v roku enega leta krepko napredoval.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Kaj pravite na Sony Ericsson C510, glede na razmerje kvaliteta-cena? Sem ga včeraj imel v roki, pa sem bil kr navdušen nad njim.
Eden boljših v smislu kvaliteta/cena. V bistvu mu nič ne manjka (razen OS-a)

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Kaj se Debitel šteje pri klicu iz Mobitela za domače omrezje ali klic u drugo omrezje ? Pred klicem pove da klicem u drugo omrezje, potem pa minute sešteva pri klicih za domace omrezje - mobitel.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Torej v Izimobil s paketom đabest kuriš 1000 minut in ne 200 minut v tuja omrežja?

LP,
PIC

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Gremo na novosti pri Mobitelu:
HTC TOUCH HD II 369€ Povezani 44/77
HTC TOUCH HD II 429€ Povezani 33/55
HTC TOUCH HD II 469€ Splošna akcija

Nokia 5800 NAVI 129€ Povezani 44/77
Nokia 5800 NAVI 189€ Povezani 33/55
Nokia 5800 NAVI 229€ Splošna akcija

Sagem My730C 19€ Splošna akcija

So pa danes prvi naslovniki prejeli Mobitelov prodajni katalog Zima 2009...

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
morda res kak link do kataloga? enkrat se spomnem da je nekdo že dal link, preden so ga uspeli objaviti na mobitelovi spletni strani.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Katalog v virtualni obliki bo na Mobitelovi strani v prihodnjem tednu. Ja, jaz sem ga naložil lani, vendar ga je tokrat čez 50Mb...
Nakaj novosti iz kataloga, ki bodo dobavljive kmalu:
Lenovo S10-2 IdeaPade
Samsung C5130
LG KG376 Lynx
Sony Ericsson Satio
LG BL40 New Chocolate
cheer.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.