Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
17758-icon_confused.gif

foun = mobitel
confused-1.gif

Glede na to, da nimam nobenga aneksa porabljenega, bom vzel nekaj hudo poceni , kot rezervni tel. Mam zaj sicer motorolo f3, ki pa je že malo boga + smssanje je za
cry12bpy.gif

Torej, pride kaj pametnega in poceni??

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni ne zgleda nič posebnega [Povezani 22], nima nič minut vključenih v druga omrežja.

Ja, ma je verjetno mišljen bolj za mlade, ki veliko SMS-ajo. Dobijo 1000 njih zastonj, to pa je dovolj, da se vse zmeniš prek sporočil.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni ne zgleda nič posebnega [Povezani 22], nima nič minut vključenih v druga omrežja.

Ja, ma je verjetno mišljen bolj za mlade, ki veliko SMS-ajo. Dobijo 1000 njih zastonj, to pa je dovolj, da se vse zmeniš prek sporočil.

Mlade nad 30 let.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:

Mlade nad 30 let.

Krepko naiven je potrebno biti, da izbereš ta paket.

pozdrav.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
17758-icon_confused.gif

foun = mobitel
confused-1.gif

Glede na to, da nimam nobenga aneksa porabljenega, bom vzel nekaj hudo poceni , kot rezervni tel. Mam zaj sicer motorolo f3, ki pa je že malo boga + smssanje je za
cry12bpy.gif

Torej, pride kaj pametnega in poceni??

Itak Foun pride zaj kmalu ja. MMS, BT, UMTS, 3.2mpix. Cena pa mislim, da 38€? Nekaj takega. Kul telefon za mali dnar.

V novem FHM-u na zadnji strani je rekla ampak na Mobitelovi in Itak strani še nič ne piše čeprav na reklami piše "pridemo junija".

Bomo še mogli malo počakat. Jaz sem študiral, da bi ga moji ženski nabavo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:

Mlade nad 30 let.

Krepko naiven je potrebno biti, da izbereš ta paket.

pozdrav.gif

Še bolj naiven moraš biti da greš za nekaj evrov ceneje k tušmobilu, čez poleta pa že računaš kdaj se ti izteče pogodba
evil.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa
priden.gif
, pa naj bo to poslovnež ali običajni uporabnik, če hočeš.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa
priden.gif

Koliko pa je takih, ki imajo pri Tusmobilu poloznice nizje za 50% do 100% ??? Pomoje je veliko takih, ki imajo paket Tusmobil30 ali Tusmobil50... zgolj zaradi nakupa poceni telefona ... Prej pa niso imeli nikoli mesecnega racuna v taki visini
smile-1.gif
...

Jaz osebno za vse moje stevilke, ki jih imam (pri vseh operaterjih, edino T-2 se nimam), placam mesecno manj kot 50€, na sluzbeni stevilki pa tudi mesecni racun nikoli ne resega 40€. Pa mislis, da bi pri Tusmobilu placal manj? Ne bi... ker veliko pokurim vkljucenih DATA, ki pa je pri Tusmobilu zaenkrat se precej pocasen ali dokaj drag
smile-1.gif
...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Ne sprenevedaj se. Še vsak , ki je prišel ma Tušmobil si je razpolovil položnico v primerjavi z Mobitelom, v predpostavki, da je ohranil navado klicanja.

Glede tvoje uporabe DATE ti pa priporočam, da k svojemu paketu Tusmobil BREZ dodaš, še dodatni paket Tusmobil 1GB za 5€, torej 1GB prenosa podatkov na mesec za 5€, za samo hitrost ne skrbi, ker ti bo kmalu urejena
grin1.gif
.

Lp.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ne sprenevedaj se. Še vsak , ki je prišel ma Tušmobil si je razpolovil položnico v primerjavi z Mobitelom, v predpostavki, da je ohranil navado klicanja.

Glede tvoje uporabe DATE ti pa priporočam, da k svojemu paketu Tusmobil BREZ dodaš, še dodatni paket Tusmobil 1GB za 5€, torej 1GB prenosa podatkov na mesec za 5€, za samo hitrost ne skrbi, ker ti bo kmalu urejena
grin1.gif
.

Lp.

Kaj mi pomaga kmalu, ko pa ni sedaj...

In ce je to res, kar pises... zakaj toliko ljudi jamra, da komaj cakajo, da se jim iztece aneks pri Tusmobilu? Ne zatiskaj si oci pred realnostjo in malo poglej po raznoraznih forumih, pismih bralcev,.. ipd. Zdaj bos rekel, da so to vecinoma Si.mobilovi ali Mobitelovi ljudje, ki namreno blatijo Tusmobilovo ime in v javnosti sirijo neresnice
bonk.gif

Naj bo dovolj z moje strani, ze tako sem se prekrsil, ker sem si rekel, da bom tebe in EuroDJ-ja ignorial... lepo se imej v oblakih in sanjaj dalje...
grims-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Kolikor sem opazil po forumih, je ravno nasprotno od tega kar navajaš . Je pa zaslediti dosti jamranja nad operaterji, ki so ti bližji
wink-1.gif
.

Neke podobne ugotovitve si podajal že pred meseci,
grims-1.gif
, pa je bilo ravno tako ugotovljeno nasprotno.

Naj povem, da Tušmobil ne pozna pogodbene kazni, pozna pa sorazmerno poplačilo telefona, kar pomeni, da v vsakem primeru je uporabnik za nagrado prejel cenejši top telefon in ni kaznovan s poplačilom celotne cene mobilnika, če to misliš, da se čaka na jesen!? Tako da kdor ni zadovoljen naj ne čaka na jesen, ampak ima možnost že prej presedlati, vendar zakaj pa bi, ko pa se ve da trava ni nič bolj zelena na drugi strani
smile-1.gif
, kot je bila in ne ponuja prav nič novega kot to kar je enkrat že bilo, samo tokrat malo drugače ponujeno, tukaj kjer je pa lahko iz dneva v dan lahko pričakuje in je deležen izboljšave in koristi.

Že zdavnaj si si preračunal, da ti je Tušmobil najcenejši, ampak si o tem tiho, ker si nočeš tega priznati
wink-1.gif
, važen je, da si si ugotovil da potrebuješ hitrost, kdo pa jo ne.

Hitrost se bo dalo povišati, znesek na položnici pa bo težko razpoloviti
grims-1.gif
.

P.S.
Ni treba, da se ponovno ponavljamo, če pa že.....

Lp.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
priden.gif

Ti moras biti se soloobvezen ? Ce bi bil poslovnez (nekdo, katerega obstoj je vitalno povezan s tem ali je dosegljiv ali ne, ali lahko komunicira z drugimi ali ne, ...), ne bi streljal takih cvetk. Morda je neprijetno, da je treba placati nekaj vec, se bolj neprijetno bi pa bilo, da bi za par EUR na mesec ostal brez enega samega posla. Se ce si frizerka, je to razlika za precej mesecev telefona ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Lp.

Res je, s Tušmobilom sem si kar dosti znižal stroške telefona. iz 70€ na 50€

Par mesecev kasneje sem si jih pa z Ðabest paketom znižal zares občutno. iz 50€ na 15€ .
Tako da je Ðabest paket res TOP.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ajmo nazaj na temo
smile-1.gif

Verjetno se nobenemu ne sanja kdaj bo OmniaHD pri mobitelj?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Kolikor sem opazil po forumih, je ravno nasprotno od tega kar navajaš . Je pa zaslediti dosti jamranja nad operaterji, ki so ti bližji
wink-1.gif
.

Neke podobne ugotovitve si podajal že pred meseci,
grims-1.gif
, pa je bilo ravno tako ugotovljeno nasprotno.

Naj povem, da Tušmobil ne pozna pogodbene kazni, pozna pa sorazmerno poplačilo telefona...
hysterical-1.gif

Mobitel in Simobil te pa namesto sorazmernega poplačila pošljeta na Dob.

Tipo, od kod si se ti vzel?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.