Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni ne zgleda nič posebnega [Povezani 22], nima nič minut vključenih v druga omrežja.
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni ne zgleda nič posebnega [Povezani 22], nima nič minut vključenih v druga omrežja.
Ja, ma je verjetno mišljen bolj za mlade, ki veliko SMS-ajo. Dobijo 1000 njih zastonj, to pa je dovolj, da se vse zmeniš prek sporočil.
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja, ma je verjetno mišljen bolj za mlade, ki veliko SMS-ajo. Dobijo 1000 njih zastonj, to pa je dovolj, da se vse zmeniš prek sporočil.
Mlade nad 30 let.
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
![]()
foun = mobitel![]()
Glede na to, da nimam nobenga aneksa porabljenega, bom vzel nekaj hudo poceni , kot rezervni tel. Mam zaj sicer motorolo f3, ki pa je že malo boga + smssanje je za![]()
Torej, pride kaj pametnega in poceni??
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Mlade nad 30 let.
Krepko naiven je potrebno biti, da izbereš ta paket.
![]()
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa, pa naj bo to poslovnež ali običajni uporabnik, če hočeš.![]()
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ne sprenevedaj se. Še vsak , ki je prišel ma Tušmobil si je razpolovil položnico v primerjavi z Mobitelom, v predpostavki, da je ohranil navado klicanja.
Glede tvoje uporabe DATE ti pa priporočam, da k svojemu paketu Tusmobil BREZ dodaš, še dodatni paket Tusmobil 1GB za 5€, torej 1GB prenosa podatkov na mesec za 5€, za samo hitrost ne skrbi, ker ti bo kmalu urejena.![]()
Lp.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tuš je dober za jogurte pa kruh.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa, pa naj bo to poslovnež ali običajni uporabnik, če hočeš.![]()
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ne sprenevedaj se. Še vsak , ki je prišel ma Tušmobil si je razpolovil položnico v primerjavi z Mobitelom, v predpostavki, da je ohranil navado klicanja.
Lp.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tuš je dober za jogurte pa kruh.
Tudi to ne.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Kolikor sem opazil po forumih, je ravno nasprotno od tega kar navajaš . Je pa zaslediti dosti jamranja nad operaterji, ki so ti bližji.![]()
Neke podobne ugotovitve si podajal že pred meseci,, pa je bilo ravno tako ugotovljeno nasprotno.![]()
Naj povem, da Tušmobil ne pozna pogodbene kazni, pozna pa sorazmerno poplačilo telefona...