Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni ne zgleda nič posebnega [Povezani 22], nima nič minut vključenih v druga omrežja.
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni ne zgleda nič posebnega [Povezani 22], nima nič minut vključenih v druga omrežja.
Ja, ma je verjetno mišljen bolj za mlade, ki veliko SMS-ajo. Dobijo 1000 njih zastonj, to pa je dovolj, da se vse zmeniš prek sporočil.
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja, ma je verjetno mišljen bolj za mlade, ki veliko SMS-ajo. Dobijo 1000 njih zastonj, to pa je dovolj, da se vse zmeniš prek sporočil.
Mlade nad 30 let.
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
foun = mobitel
Glede na to, da nimam nobenga aneksa porabljenega, bom vzel nekaj hudo poceni , kot rezervni tel. Mam zaj sicer motorolo f3, ki pa je že malo boga + smssanje je za
Torej, pride kaj pametnega in poceni??
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Mlade nad 30 let.
Krepko naiven je potrebno biti, da izbereš ta paket.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa, pa naj bo to poslovnež ali običajni uporabnik, če hočeš.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ne sprenevedaj se. Še vsak , ki je prišel ma Tušmobil si je razpolovil položnico v primerjavi z Mobitelom, v predpostavki, da je ohranil navado klicanja.
Glede tvoje uporabe DATE ti pa priporočam, da k svojemu paketu Tusmobil BREZ dodaš, še dodatni paket Tusmobil 1GB za 5€, torej 1GB prenosa podatkov na mesec za 5€, za samo hitrost ne skrbi, ker ti bo kmalu urejena.
Lp.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tuš je dober za jogurte pa kruh.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ni te pokritosti, ki bi opravičevala preplačilo položnice za več kot 50% do 100% na mesečni ravni v povprečju, razen pri naivnežih tvojega tipa, pa naj bo to poslovnež ali običajni uporabnik, če hočeš.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Ne sprenevedaj se. Še vsak , ki je prišel ma Tušmobil si je razpolovil položnico v primerjavi z Mobitelom, v predpostavki, da je ohranil navado klicanja.
Lp.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tuš je dober za jogurte pa kruh.
Tudi to ne.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Kolikor sem opazil po forumih, je ravno nasprotno od tega kar navajaš . Je pa zaslediti dosti jamranja nad operaterji, ki so ti bližji.
Neke podobne ugotovitve si podajal že pred meseci,, pa je bilo ravno tako ugotovljeno nasprotno.
Naj povem, da Tušmobil ne pozna pogodbene kazni, pozna pa sorazmerno poplačilo telefona...