Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Omnia HD bo na voljo avgusta , nokia n97 pa septembra.Če nebo kakih zapletov.
evil.gif

vir: http://www.gsmarena.com/ , kjer maš pri vsakem telefonu datum dobavljivosti , prištej temu 2-3 mesece in maš datum prodaje v Sloveniji.
wink-1.gif

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Omnia HD bo na voljo avgusta , nokia n97 pa septembra.Če nebo kakih zapletov.
evil.gif

vir: http://www.gsmarena.com/ , kjer maš pri vsakem telefonu datum dobavljivosti , prištej temu 2-3 mesece in maš datum prodaje v Sloveniji.
wink-1.gif

Teleray pravi da bo julija pri nas. Samo, kdaj bo potem v akciji je bolj vprasljivo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To pa ne vem, samo press info sem prejel, da bo šla še v juniju v prodajo worldwide, tudi v Sloveniji.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

ksz ...

Mobitelovo SUPER SIM sem vstavil v Sony Ericsson Z1010 in se pojavi problem, da se telefon sam izklaplja in zatem ponovno vklaplja. Če vstavim staro mobi sim kartico - deluje ok, če se ta nova supersim vstavi v kateri novejši telefon, deluje vse ok.

Obstaja možnost 'nedelovanja' te kartice z telefonom? Prestar? Ne zazna?

Hvala in lp, kostevc

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
N97 bo res pri nas kmalu, samo dvomim da bo v kakšnem paketu pred septembrom, nima smisla tak telefon dajat v akcijo sred poletja.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:

ksz ...

Mobitelovo SUPER SIM sem vstavil v Sony Ericsson Z1010 in se pojavi problem, da se telefon sam izklaplja in zatem ponovno vklaplja. Če vstavim staro mobi sim kartico - deluje ok, če se ta nova supersim vstavi v kateri novejši telefon, deluje vse ok.

Obstaja možnost 'nedelovanja' te kartice z telefonom? Prestar? Ne zazna?

Hvala in lp, kostevc

Verjetno je SIM kriva. Tale Super sim tudi meni ne dela čisto vredu npr. na iphonu 3g ne morem z nje prenest kontaktov oz. prenese mi le prvi kontakt. Takih problemov, kot jih opisuješ pa sam nimam.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Baje se da naredit da telefon preden vspostavi zvezo da neki signal da veš da kliceš u drugo omrezje. Jaz ko klicem ne vem ali klicem na SiMobil ali na Tušmobil ali na mobitel odkar lahko prenašajo svojo številko in isto 041 uporabjo za SiMobil. Kak se nastavi da me s piskom opozori da klicem u drugo omrezje ? Hvala !

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Hm, zakaj ne bi bilo smisla devat v akcijo sredi poletja. Ce primerjam malo z N95 je tudi prisla v ta cas, ajde ok konec maja v akcijo. Potem se dalje nazaj v prazgodovini je Nokia 7650 prisla v akcijo konec julija, zacetek avgusta.

Upanje umre zadnje....oz september na koncu vsakic pride
smile-1.gif

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
Nic ne piska, vsakic ko klices na preneseno stevilko v drugo omrezje, rece: 'Kličete v drugo omrežje'. potem pa zacne zvonit...

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Tale paket 22 se zdi pa zelo zanimiv. Nisem pa očitno uspelrazbrati kolk minut je namenjenih za klicanje v druga mobilna omrežja?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
N97 bo res pri nas kmalu, samo dvomim da bo v kakšnem paketu pred septembrom, nima smisla tak telefon dajat v akcijo sred poletja.

ni smiselno preveč vlagat v oglaševanje..., za akcijo pa ne vidim razloga zakaj ne. Še posebej če se gre za nov telefon na tržišču.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.