Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
čeprav sploh nisem pomislila, da bi se lahko takole prebral moj nick, ko sem si ga leta nazaj izbrala. v bistvu nisem na to pomislila vse do dva dni nazaj, ko me je že nekdo drug hecal s tem. Krivim Mobitel
Če torej preklopim iz zdajšnjega ITAK na nov paket že jutri, dobim konec meseca račun 15 EUR (naročnina za mesec vnaprej) + poraba od 1.11 do danes t.j. 17.11 ?
Ali se mi odšteje sorazmeren del že plačane naročnine za mesec november?
Konec novembra pride v Mobitelovo ponudbo tudi prenosni računalnik ThinkPad SL500+.
Vanj je že tovarniško vgrajen 3.5G modem (podpira HSDPA in HSUPA!), cena prenosnika pa bo 150 EUR ob sklenitvi/podaljšanju paketa Internet neomejeno za 24 mesecev. Naročnina na ta paket je 29 EUR. Omogoča pa tudi brezplačni neomejen dostop preko omrežja hotspotov NeoWLAN.
Procesor Celeron M575 2.0 GHz
15,4 inčni zaslon
MS Vista Home Basic
160 GB disk
2 GB RAM
DVD DL pekač
Card reader
HDMI izhod (za gledanje HD filmov na TVju)
vgrajena kamera
2,9 kg
USB 2.0 4x in Firewire
WiFI
Malo googlam za temle prenosnikom in mi ne uspe najti variante z vgrajenim 3g modemom. Sicer pa zadeva stane v prosti prodaji nekje 950 €. V dveh letih tako skupaj plačaš toliko kot stane računalnik + imaš neomejen dostop do interneta.
Redna cena naj bi bila okoli 800 EUR za ta prenosnik. v 24 mesecih uporabnik plača 24x29 EUR = 696 EUR. K temu prištejmo 150 EUR cene prenosnika in pridemo na malce manj kot 850 EUR.
Dejansko dobi kupec prenosnik na 24 obrokov brez obresti, v primerjavi z redno ceno pa ga pride 50 EUR več. Za teh 50 EUR ima 2 leti neomejenega mobilnega interneta, torej je cena mobilnega interneta le 2 EUR na mesec.
Kot sem že napisal je to daaaaaleč najboljši možni nakup prenosnika v Sloveniji. Resno predlagam nakup ker bodo količine zagotovo omejene in bodo pošle kot vroče žemljice.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.