Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Tile novi paketi pri Mobitelu tud niso švoh. Očitno je zdaj to nov trend. V ceno vklučeni pogovori in sms, mms in podatkovni prenos. Sicer pa če primerjam, so Mobitelovi dosti bolj fleksibilni kot Simobilovi.
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Se mi zdi, da že vrabci po forumih čivkajo, da Mobitelovi aparati, za razliko vseh ostalih, niso zaklenjeni. Neka fora s konkurenco al kaj so že nekje razlagali - saj prej tudi jaz nisem tega vedela. Meni se to sicer sliši nelogično, ampak bodo ta pomembni že vedeli. Glavno, da je to fajn za uporabnike.
Samo problem je, da sem na Mobitelu in nimam namena menjat, tako da bi mi bilo povsem vseeno, če bi aparat bil zaklenjen
wink-1.gif
Je pa mogoče fino, ko lahko star aparat komu odstopiš ...

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Se mi zdi, da že vrabci po forumih čivkajo, da Mobitelovi aparati, za razliko vseh ostalih, niso zaklenjeni.

Seveda, pozabil sem dodati za najnovejše Mobitelove aparate!
wink-1.gif

Iz lastnih izkušenj pa vem, da starejši Mobitelovi aparati res niso bili zaklenjeni in verjetno res tudi novi niso...
zmaga.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
a bo omnio mogoce v prihodnosti vzet tudi brez paketov povezani?
takoj podaljsam umts za 2 leti, samo tejle povezani mi pa kaj dosti ne pomagajo:S

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
takoj podaljsam umts za 2 leti, samo tejle povezani mi pa kaj dosti ne pomagajo:S
Iskreno povedano nimam pojma. Cool... veš kaj več?

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik dufus pravi:

...pomoje ni finte, da se omogoči poceni nakup tistim, ki bi samo minimalno naročnino plačevali zaradi dobrega aparata, trošili pa pri konkurenci...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sam sem na mobitelu ze od samega zacetka in nimam namena it drugam. problem je le v tem, ker recimo nikoli ne pokurim 444 minut, kot bi jih dobil pri paketu povezani 44, posljem pa vec kot 88 smsjev na mesec..

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Ja Dufus, bi rekel, da je že čas, da dajo na tržišče kak paket, kjer bo poudarek na SMSih.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Omnia. Tko bom rekel. Je dober aparat, ampak prej poglejte nekaj testov in presodite, če lahko shajate s posebnostmi WIndows Mobile. Jaz se še vedno najlažje sporazumem z BlackBerryjem. Vse ostalo je slab približek tega. Največkrat zelo zelo slab. Res pa je, da sem tipičen poslovni uporabnik, ki na telefonu ne posluša glasbe, ne gleda filmov, ne fotka in snema videa. Uporabljam pa Planet in navigacijo ter razne RSS readerje.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.122
10.981
113
kod Džej-Zija
To ni bilo vprašanje. Vprašanje je bilo, ali se bo omnio dalo dobiti izven paketov povezanih.
wink-1.gif
Kar mimogrede tudi mene zelo zanima.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Omnia. Tko bom rekel. Je dober aparat, ampak prej poglejte nekaj testov in presodite, če lahko shajate s posebnostmi WIndows Mobile. Jaz se še vedno najlažje sporazumem z BlackBerryjem. Vse ostalo je slab približek tega. Največkrat zelo zelo slab. Res pa je, da sem tipičen poslovni uporabnik, ki na telefonu ne posluša glasbe, ne gleda filmov, ne fotka in snema videa. Uporabljam pa Planet in navigacijo ter razne RSS readerje.

Mislim, da te ni to vprašal.
evil.gif

Glede na to, da hvališ BB, bi rekel da je voice, mail in sms vse kar uporabljaš. In v tem se razlikuješ od ljudi, ki kupujejo ali povprašujejo po Omnii.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Samo hecno je, da si vesel ob zavedanju, da imaš odklenjen aparat, čeprav vanj nikoli ne misliš vtikati drugih kartic, ne? Sicer verjetno odvisno od tega, koliko jih menjaš. Samo jaz se na vsakega tako čustveno navežem, da mi je potem žal menjati, preden ne crkne kompletno ...
Vseeno, da se razumemo, se tudi jaz počutim skorajda prevzetno, ker vem, da je moj telefonček 'doklenjen'.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pomoje je večji plus tega, da so odklenjeni aparati, da ga lahko potem prodaš tudi nekomu, ki ni pri istem operaterju, kot si ti.
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
To ni bilo vprašanje. Vprašanje je bilo, ali se bo omnio dalo dobiti izven paketov povezanih.
wink-1.gif
Kar mimogrede tudi mene zelo zanima.

Paketi Povezani so nekaj posebnega in bodo vedno nudili nekaj več kupcem. Tudi cenejše mobilnike, morda celo takšne, ki bodo na voljo le v teh paketih.
Omnia bo naprodaj tudi pri drugih paketih. Ceno bo kdo drug napisal zelo v kratkem, še zdaleč pa ne bo tako poceni, kot v paketih Povezani.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.990
113
koliko vode je preteklo (v časovnih merah) preden je Diamond prišel k Mobitelu v ponudbo? Me zanima, kdaj lahko pričakujem Touch Pro.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.