jaz bi raje na tehnični podpori že s prve naletel na nekoga ki ve kaj dela, ne pa da šele po treh urah iskanja napake na moji strani in 4.klicu na teh.podporo končno naletim na nekoga ki mi pove da bazna postaja že cel dan ne dela
Kaksna pa pravzaprav je razlika med tem in B535-232a? (Meni sicer slednji dela non-stop do zdaj brez problemov.)Vzemi recimo B535-333 in časovno stikalo. Podpira VPN in reset na 7 dni, ampak ti bi verjetno raje dnevno.
Saj to je tisto. NE VIDIJO ga. Zato pa človek poskoči v zrak, da nočejo pomagati, ker modem vidijo, resetirati ga pa ne smejo, kar seveda ni res.Ampak na tistem ekranu mu pač piše online in to je to.Kako, če pa vidijo modem?
Malo reklame samo me zanima za koga? Hot ali Sex Shop?Hot je zakon. Ga uporabljam že par let in enote se višajo, cene pa vedno enake. Meni je to super, imam kar tisti srednji paket in podatkov več kot dovolj. Ne zamenjam za nič Sex shop. Omrežje pa tudi vsepovsod.
Misli hofer kaj dvignit količine podatkov, že dolgo ni?
Prijavi se v profil. Mislim, da je tam opcija za prenos preostalih sredstev.Zdravi. Na hotu imam naloženo še nekaj denarja, saj smo do sedaj to opravljali za internet. Sedaj ni več potrebe po tem in me zanima ker bodo počasi številko izklopili, ali lahko ta denar dol dobimo ali se mora porabiti.
Hvala
Mini so na supportu rekli, da naj pošljem mail z vsemi potrebnimi podatki. V cca. 5 dneh sem imel sredstva na TRRju. Pogoj je le, da številka ni aktivna, torej da je minilo 3 mesece od zadnje polnitve.Zdravi. Na hotu imam naloženo še nekaj denarja, saj smo do sedaj to opravljali za internet. Sedaj ni več potrebe po tem in me zanima ker bodo počasi številko izklopili, ali lahko ta denar dol dobimo ali se mora porabiti.
Hvala