Kaj ma A1 če pri Hot nekaj ne dela?A1 omrežje, še dobro da so odprli nov hotel za divje čebele. Bodo one podatke nosile.
Res dobro vprašanje.Kaj ma A1 če pri Hot nekaj ne dela?
Vdihni in poglej komu je bil namenjen odgovor.Če mu ne dela MMS-i pri Hot.. tukaj pa res nima nič A1.. to je napaka na strani Hot telekoma itn.
Poskusi tole: Najprej je druga slika, nad mmsssi je Name, na prvi sliki je nad 293: MCCDobesedno mučim se fotru na Samsung A34 nastavit da bi delali MMSi na telefonu!! Stiri klice sem ze imel na nesposoben helpdesk pa nula. Pri njih naj bi bilo vse ok. Poslali so mi avtomatski nastavitveni datoteki (za net in mms), kjer pa se nastavitve razlikujejo od tistih ki sem jih s pomočjo istega helpdeska vnesel sam ročno!! Naprimer ko sem ročno vnašal so mi rekli da upor. ime in gaslo pustim PRAZNO, vrsta potrjevanja je BREZ -> nastavitvena datoteka je vnesla upor. ime mms in neko gelo, vrsta potrjevanja je PAP.
Kaj je točno prav in zakaj dobivam sporočila da omrežje ne podpira MMS ko hočem kaj poslati?! Naj omenim da mam probleme zdaj tako pri nastavitvah ki semn jih vnesel ročno in teh ki so bile avtomatsko dodane. Tudi telefon sem vsakič znova resetiral.
Odvisno od potreb in pričakovanj. HoT npr. nima VoLTE, MMSi niso vključeni v paket, imaRazmišljam, da bi iz A1 šel na Hot Mobil. Vzel bi paket Hot Maxi, za internet doma bi pa vzel paket Hot Giga neomejeno. A se mi splača? A je še kakšen drobni tisk za prebrat? A mi priporočate to spremembo?
Saj ni rečeno, da je to problem. Modemi od časa do časa tudi zaštekajo in takrat ni druge kot power off/on. Tukaj ti noben operater ne pomaga, če naprave ni na omrežju, je pač ni. Eni si dajo modem na časovno stikalo, ki vsak dan ob določeni nočni uri ugasne in prižge vse skupaj (ali pa enkrat na teden) in potem pač počakaš, če to pomaga.Sim modemi (in telefoni) nimajo statičnih adres. Tudi sedaj ti vse deluje, samo ti se hočeš povezati na star naslov. Neke fore obstajajo, da modem nastaviš kot vpn server, ampak prvo prebrskaj ali tvoj to omogoča oz. najdi bolj točna navodila na spletu.
ima baterijo, ne moreš ga resetirat z izklopom iz 230V