I
Izbrisan uporabnik #488
na androidi moraš naredit za mms poseben apn, vrsta mms
pri internet apn pa vrsta default,supl
pri internet apn pa vrsta default,supl
100x sem pregledal in imam vse prav napisano. Joooj v steno bom vrgel telefon.
Ima še kdo kakšno idejo?
Pazi zdaj to. Kartico sem vstavil v en star android in GRE POBRISATI Simobilove APN-je in nastaviti svoje!!!!! Na dveh drugih androidih pa ne gre. WTF.
Zdaj edino da še ponastavim telefon in probam. A se da kako backupat telefon da ga potem spet restoram?
Ne. Sedaj sem vstavil Telemachovo kartico in imam samo Telemachove APN-je. Ampak zanimivo je, da sem na tistem telefonu ko sem lahko pobrisal, pobrisal vse in naredil svoje APN-je, kateri pa niso bili vidni na telefonu kateri me zafrkava in tudi tisti "pobrisani" so bili vidni.Če v ta telefon vstaviš naprimer Telekomovo oz Telemachovo kartico imaš še vedno na voljo simobilovo dostopno točko?
To pri internetu ali MMS nastavitvah?default,mms,supl
pa restart
Imel enak problem na Simobilovem S7 s Hot simko. Pomagal je klic na helpdesk, da so poslali nastavitve. Default simobil apn-ji so izginili in mms je delal. Do naslednje posodobitve telefona, potem pa spet klic...To pri internetu ali MMS nastavitvah?
Pazi zdaj to majstori kaj so naredili. Včeraj sem prenesel številko iz Telemacha na Hot, naknadno prekinil naročnino na Telemachu in sedaj imam ISTO številko na HOT in Telemach kartici????? Številka je normalno prenesena na Hot vendar je ta ista številka še vedno aktivna na Telemachu???? Kako je to sploh mogoče?
Pravkar kličem iz obeh kartic na tretjo številko in na obeh karticah mi prikaže enako številkoKaj to pomeni "se vedno aktivna"? Kaj se zgodi, ce to stevilko poklices iz neke tretje stevilke? Pomoje je samo navzven vidno, da gre za enako stevilko... ce pa poklices, pa zvoni verjetno samo eden (predvidevam, da tisti, ki ima vstavljeno HoT kartico na katero je bila prenesena stevilka ... )
Kličem lahko iz obeh kartic in na obeh karticah mi prikaže enako številko
To pri internetu ali MMS nastavitvah?