Kako pri HOT preveriš veljavnost?
šlamparija3 mesečno veljavnost polnjenja?
Ne moreš je, kar je zelo moteče... Sem že večkrat klical tja, ampak očitno to nimajo namena uredit... Al so preleni, al je pa kak drug razlog...
Na portalu moj hot lahko preveriš. V desnem kotu klikneš moji podatki in ti tam kaže datum do kdaj velja. Moraš pa bit registriran na moj hot. Mislim pa da tudi na mobilni aplikaciji moj hot lahko preverišKako pri HOT preveriš veljavnost?
Res je, tam piše. Ampak se ni za zanesti. Meni kaže veljavnost 30.12. pa je 14 dni nazaj samodejno se polnilo in se bo vsak mesec. Na še eni kartici enak datum, pa ne vem, če je pravi. Tam je pa res hot start.
Imam pa samo še eno vprašanje. Ima kdo probleme z mmsi. eden pride, 5 jih ne, trga seveda vsakič. Je zadeva dejansko povsem nezanesljiva, a lahko kaj naredim oziroma pazim, da bom boj sigurno vedela, da če pošiljam, da sigurno pride. Načeloma se viberja poslužujem, samo vsi ga nimajo.
Možno je tudi, da ti pošilja samo v Slo, kjer dela tudi brez pravih nastavitev. V tujini pa ne če nimaš prav nastavljeno.sony xperia z5, Android 7. mmse telefon sam čisto ok podpira, ker je prej 3 leta na mobitelu jih pošiljal. pošiljam jih res malo, vendar ko pa, jih pa... z nastavitvami pa tudi očitno vse štima, če kdaj pa kdaj kaki pride. drugače ne bi nikdar noben.