Spoštovani,
sporočamo, da smo prejeli odgovor s tehnične strani.
Tehniki pravijo, da glede na zasedenost celice in tehnologijo ne boste dosegli hitrosti 50 Mbit/s (seveda nisem pricakoval 50, 20 pa so realna pricakovanja, vsekakor pa ne pod 5mbs). Delovanje bazne postaje je normalno in je občasno dokaj obremenjena (ja vsak dan od 20-23 ure, to zame ni obcasno) . Dobljene vrednosti, ki jih dosegate so realne za količino prometa, ki ga bazna postaja obdeluje.
Za vsa nadaljnja vprašanja vam ostajamo na voljo.
In kaj si naj človek sedaj misli...
Ti si verjetno misliš (si mnenja), da je operater dolžan postaviti zate extra bazno, da boš lahko surfal 100 na uro, plačal pa 20€ pa še nekaj centov.....Operater pa pač dela stroškovno upravičljivo zase, ne pa zate.
Če bi si prebral, piše da "glede na zasedenost". Pojdi do sosedov in jim zateži, da naj ne srfajo oz. naj prestopijo k drugemu operaterju, da boš imel ti dovolj hitrosti....mogoče te bodo poslušali, operater te pač ne bo. Glede časovnega okna, lahko se ti spremeniš in ne uporabljaš med 20-23 uro, pa bodo sosedje veseli. Pa srfaj ob 8ih zjutraj.
Point je da je to operetar v roamingu. Oni ti ne morjo prav nič zagotavljat. To se od šit provajderjev tudi pričakuje. Piar služba sestavi oglas, ki u štartu zavaja LTE z drobnim tiskom. In podobne fore.
Droben tisk imajo vsi, noben ti za ta denar ali pa 2x-3x več ne bo zagotavljal hitrosti na LTE. Tudi v tej temi si lahko prebral, da se isto dogaja tudi na ne "šit" provajderjih. Sicer pa si sam napisal, da HOT ne more storiti nič, ker je samo "roaming" operater. Torej komu se je omrežje zabasalo potem?
Terlemacha in Hot na isti lokaciji ne moreš primerjati, ker sta na različnih baznih postajah. Na isti lokaciji bi lahko primerjal A1 in Hot. Kot sem že enkrat napisal, meni Hot nudi točno tisto hitrost, ki jo plačujem, torej 20Mb/s in to imajo napisano z normalnimi črkami v vsaki reklami. Nimam nobene potrebe za hitrost 50Mb/s, bom pa za hec poskusil, če jo pri meni dosegam. S stalnim omenjanjem treh naročnin v enem mesecu pa vedno znova kažeš na svojo neumnost. Operaterja si seveda sam izbiraš, ni pa potrebno zaradi neznanja pljuvati po drugih.
Poglej priponko 23855
Pozabi na dobrote. Počakaj na konec intervala
Videl sem, da mi je zaracunalo SMS poslan v tujino (EU), to je bilo vedno tako, ali pa po novem po spremembi pogojev glede EU roaminga pri HoT