Aha... mislim, da razumem. Tebi niso 3x aktivirali (zaračunali paketa)... ampak so ti 3x trgali s kartice, da so napolnili dobroimetje nad 2€. Takšen je pač njihov sistem... sedaj, ko boš imel stanje nad 2€, bi se moralo s kartice trgati 1x mesečno (če ne boš stanja porabil še za kaj drugega, česar nimaš v paketu).
Tako ja. Sistem je u bistvu glup, ker sem sedaj skenslal avtomatsko trganje in bom plačal pač par dni pred iztekom. Zdej mam pač za dva meseca dobroimetja.
Kot rečeno je njihov sistem avtomatskega plačevanje manj privalačen od avtomatskega oz da ga polniš sam kadar ti pač paše. Tako ti ne pobirajo nič dol.
V primeru da bi pač fural enako, bi mi trgali naslednji mesec ponovno in bi vedno imel 6,99 preplačila.
Logično bi pa bilo, da bi pred iztekom pač vzeli tolko iz kartice kot je dejanska poraba paketa. V štartu tudi ne morš napolnit več kot pa je paket, če greš iz principa nove naročnine in jo izbereš.
Still če je tako, je pač tako, jest jih kreditiral ne bom. Mi še ni noben operater obračunal dve naročnini naprej in potem vlekel eno naročnino za brezveze. Že tako plačujemo za naprej, tukaj za dva meseca.
Pač skenslamo avtomatko, potem lahko tudi več nakažem in mi itak dol pobere, če grem na dopust. Prej mi pa ni treba zalagat.
Še enkrat po mojem mnenju glup sistem. Marsikdo bo zajamral, ko bo vidu, da so mu iz karte v 30 dneh pobrali tri naročnine.