Poveži račune z enakim mailom. Potem pa se v aplikacijo prijaviš z email-om. Potem imaš v podmeniju prehajanje med več računi.
Poveži račune z enakim mailom. Potem pa se v aplikacijo prijaviš z email-om. Potem imaš v podmeniju prehajanje med več računi.
Preko brskalnika lahko zgoraj izbiras ter preklapljas med stevilkami ...
Preko mobilne apliakcije (v konkretnem primeru gre za iOS aplikacijo, verjetno je pri Android verziji podobno) pa tapnes na izbirnik na levi strani zgoraj ...
Od četrtka 30.08. bo zopet na razpolago Wifi2Go z LTE modemom in 200 GB podatkov za 29,90€
Pa se prijavi s PUK-om, pa bo hitreje. Druge opcije ni.Pozdravljeni
Doma je cela družina šla na Hot.Imamo pa eno vprašanje kako je z prijavo na Moj Hot.Ali je vedno treba vpisovati eno izmed teh treh opcij Sms geslo,puk1 ali email.
Glede na to da smo se že vsi registrirali še vedno zahteva eno od teh treh opcij,kar mi je načeloma jasno ampak recimo zakaj,če vpišeš svoj email ti najprej pošljejo povezavo na email preko katere se potem prijaviš
Pa se prijavi s PUK-om, pa bo hitreje. Druge opcije ni.
Meni na aplikaciji ne teži nič. Lahko se prijavim z mailom (za vse številke) ali ločeno s PUK za eno številko, pa ni težav. Ob vsakem odpiranju aplikacije se takoj odpre stran s podatki. Verjetno je to problem, naj si naložijo app iz ustrezne trgovine in bo mir.
Jernej
* Po porabi zakupljenih količin ob zadostnem dobroimetju se ponovno samodejno zakupi tarifa, v nasprotnem primeru se zaračunava poraba podatkov po 0,039 €/MB.
Kater paket? Ponovno aktivacijo naj bi imel le HoT GIGA, kar je tudi jasno napisano pri opisu paketa...
Ja sej pravim, tega nism vedu.. Sej ni panike, sem skenslal avtomatsko plačevanje.Vsak mesec se avtomatsko trga, ce imas tako nastavljeno... ko se podaljsa veljavnost izbranega paketa....
Ja ok... to je jasno. On je napisal 3x v 30 dneh. To ima pa AFAIK samo HoT GIGA.