Sem klical iz Telemachove SIM kartice na HOT in mi prikaže številko katera je bila prenešena????? Pa saj to ne moreš verjetKaj pa ce iz Telemach SIM kartice probas poklicat to stevilko? Ti zvoni pravilno na telefonu s HoT SIM... in katero stevilko prikazuje?
Jodlarcek, poklici v klicni HOT in ti pošljejo nastavitve za tvoj telefon. Lahko, da so ti na A1 zapekli APNje na tvoj GSM. Baje se da uredit
Ampak je zanimivo, da sem to kartico vstavil v drug telefon na katerem sem lahko spremenil APN-je. Tam sem Simobilove APN-je pobrisal, nastavil nove, vstavil kartico v "pravi" telefon in so spet stare Simobilove nastavitveZapekli mu jih niso, ker če vstavi kartico od Telekoma oz Telemacha ni APNjev od A1.
Sem klical iz Telemachove SIM kartice na HOT in mi prikaže številko katera je bila prenešena????? Pa saj to ne moreš verjet
Ampak je zanimivo, da sem to kartico vstavil v drug telefon na katerem sem lahko spremenil APN-je. Tam sem Simobilove APN-je pobrisal, nastavil nove, vstavil kartico v "pravi" telefon in so spet stare Simobilove nastavitve
Samo kako naj telefon prepričam, da privzeto jemlje moje nastavitve?Lahko pa vedno dodas svoje APNje, ne glede na to, da je tudi tisti od A1 prisoten ...
Ja za internet lahko nastaviš privzeti APN, za MMS pa ne. Sem klical na Hot in so mi hoteli poslati konfiguracijo preko SMS-a in jim javi, da ne morejo poslati na moj telefon???? Da kao mojega telefona nimajo v bazi (Samsung A5).Privzeto deluje tisti profil, ki je oznacen ...
Poleg tega so se pomebne tudi pravilne nastavitve profilov (tudi tisti default,supl in mms ...)
Poklici na HoT support... ce bos imel sreco, bos imel zadevo reseno v parih minutkah ...
Se prej pa bi bilo fino, ce so zadeve okoli prenosa stevilke urejene... Ker lahko ti tudi to dela probleme ...
Sem klical tudi na Telemach in jim absolutno ni jasno kako je mogoče, da imam na obeh karticah aktivno isto številko.Se prej pa bi bilo fino, ce so zadeve okoli prenosa stevilke urejene... Ker lahko ti tudi to dela probleme ...
Jaz imam identično nastavljeno kot ti. Jaz pa nisem dobil SMS ko sem vstavil kartico v telefon in tudi iz HelpDeska mi ga ne morejo poslati
Sem jim včeraj poslal mail in so mi odgovorili da ne morejo poslati, danes pa sem še klical in tudi ne morejo???? Nič mi ni več jasnoCudno... Jaz sem nastavitveni SMS dobil ze takoj na predstavitvi Mate 20 Pro (16. oktobra)... ko sploh se uradno ni bil v prodaji ... Poskusi se enkrat klicati... mogoce dobis kaksnega bolj iznajdljivega operaterja ... Ker Samsung A5 je ze kar nekaj casa v prodaji...