Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dvomim, da tehniki A1 lahko tu kaj storijo. Razen, da obljubijo, da bodo storili in ...
Citat:
Uporabnik kaktus1 pravi:
Imam tri vprašanja:
1. Sem na Telekomu in bom šaltal na Hot. Predvidevam, da najprej kupim Hot SIM, napolnim in prenesem številko od Telekoma? Šele ko je stara cifra na HOT, lahko odjavim Telekom?
2. Polnil bi preko N26 kartice. Lahko kartico registriram takoj, ali moram vseeno kupit prvič vrednostnico, da me spusti sploh do aplikacije?
3. Telekom zvišuje cene s 1. julijem. Predvidevam, da grem sedaj lahko stran še celo brez stroškov zaprtja paketa?
Hvala za odgovore že vnaprej.
Citat:
Uporabnik kaktus1 pravi:
Imam tri vprašanja:
1. Sem na Telekomu in bom šaltal na Hot. Predvidevam, da najprej kupim Hot SIM, napolnim in prenesem številko od Telekoma? Šele ko je stara cifra na HOT, lahko odjavim Telekom?
2. Polnil bi preko N26 kartice. Lahko kartico registriram takoj, ali moram vseeno kupit prvič vrednostnico, da me spusti sploh do aplikacije?
3. Telekom zvišuje cene s 1. julijem. Predvidevam, da grem sedaj lahko stran še celo brez stroškov zaprtja paketa?
Hvala za odgovore že vnaprej.
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Pri Prenosu označiš na pogodbi, naj HoT da zahtevek na Telekom za prekinitev tvojega razmerja na Telekomu. Tako da bo to storjeno skupaj s prenosom cifre, tebi ni torej treba nič.
Citat:
Uporabnik Nitro pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Kaj pa če kličeš na nedosegljivo številko preneseno na HoT?
Se klic kaj zaračuna klicatelju? Pri meni se če prodam od kje gor poklicat... Odbije enoto iz klicoče številke ali stanje iz računa... Preizkušeno iz več ponudnikov
To sem tudi jaz opazil....sem prijavil na klicni center pa ne vem če me je razumela kaj sem jim hotel povedati
Imam pa odzivnik izključen.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
S katero spremembo pogojev se pa ne strinjaš? Ker spreminjajo se le pogoji fiksnim storitvam (mobilno vključuje le paket modri).