Potem pa le na TušaCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Da se nisi zaf.... Nebi blo boljše počakat še en mesec in videt kak zadeva funkcionira v praksi?
Misliš da bom sedaj več plačeval = glej spodaj.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tistih 15 EUR je nakup SIM kartice prvič in nikoli več
Drži, da potem plačuješ 6 na mesec za 1gb + 0,4cente za gobezdanje.
Mobitel me sedaj ropa pri osnovnem paketu za:
0,08763 €/min za Mobitel (res je da imam za dve številki 20% popusta kar je mizerija)
0,16274 €/min ostala
0,17944 €/min stacionarci
za SMSe mi spipajo 0,10 EUR
Kličem pa malo oziroma bom sedaj več kot prepolovil račin pa tudi naročnine ne bo.
Sedaj mi za naročnino izpulijo še 7,49 EUR.
Nimam kaj čakat, klik, klik. Številko pa kasneje prenesem. MMS, SMS in klicanje pa bodo delali. Mogoče še vzamem za 6EUR podatke, a ne vem zakaj bi to rabil.
Kamorkoli bom šel proč od Mobitela, bo račun cenejši, lahko grem tudi na Tuša, kaj predlagate
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Si.mobil je na trgu ze precej let... in nevem, kaj naj bi bilo za videti v praksi
Ne vem, če je dobro biti tako "ziheraški" ... Kaj pa če se pojavijo kake """porodne težave""", pa bodo uporabniki veselo klicali na 090 hotline po ugodni ceni 1€/min?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Paket Free 20?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lej, če omrežje ne dela, je brezveze klicat, ker ne moreš
Citat:
Pozor, Bob je drugo omrežje
Uporabnikom Simobila se klici v omrežje Bob upoštevajo kot klici v drugo omrežje, čeprav je lastnik blagovne znamke Bob Simobil in ta uporablja njegovo omrežje.
V Simobilu so zagotovili, da na baznih postajah njihovi uporabniki ne bodo imeli prednosti pred uporabniki Boba, bo pa hitrost prenosa podatkov za njih omejena na 7,2 megabita na sekundo. Prav tako uporabniki Boba ne bodo mogli plačevati z Moneto.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lej, če omrežje ne dela, je brezveze klicat, ker ne moreš
Torej ti misliš, da je edina možna težava ta, da omrežje v celoti odpove?
U joking, right?
Citat:
Nikjer nisem omenil stroškov.pol dvomim, da boš zadovoln in da bo majnši račun dovolj dober razlog, da ostaneš na bob-u. heheh
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
lej omrezje tu omrezje tam je v obeh primerih avtsrijsko... isti lastnik
gostota prebivalstva na kvadratni km je enaka.
tak da iz lastniskega vidika, ni meje.. to bi lahko gledal kot eno omrezje. razen, da folk pri nas zasluzi pol tolko na simobilu kot nekdo a1, cene pa mamo 2x visje
Ce jas s z baznimi pokrijem 200.000 ali pa 1.000.000 folka je razlika a ne? Kje se mi bo prej poznala investicija ? Nevem, eni se obnasate, ko da bi moglo bit vse zastonj, pa se vsak mesec nov Galaxy v rit. Newsflash : operater deluje zaradi biznisa, ne ker zeli da bi ti imel soncen dan posut z rozicami, ko bi prejel poloznico.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Nikjer nisem omenil stroškov.pol dvomim, da boš zadovoln in da bo majnši račun dovolj dober razlog, da ostaneš na bob-u. heheh
To ti iz lastnih izkušenj? Smobil uporabljam od prvega dne, ko je prišel in DELA DOBRO. Mogoče parkrat nisem bil dosegljiv, pa kaj. Če te taka malenkost tako blazno obremenjuje, ti ne preostane drugega, kot da si pošlješ kuglo v glavo, ker te bo pri prvem resnem problemu itak kap.
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
negovori neumnosti.. to bi veljalo ce bi bila avstrija enako velika kot slovenija.. res, da majo svabi 4x vec folka, majo pa tud zato 4x vec povrsine za pokrit.. tle pa pol pride v veljavo gostota prebivalstva na kvadratni kilomter, ki je skoraj enaka. torej pokrijejo z odajnikom na kvadratni kilomter isto folko kot simobil nic vec. pa tud nevem a sem, ki zahteval da hocem kaj zastojn? ce sem rekel samo, da majo v avstriji bolso ponudbo. a sem se zlagal?
Razen Tuša, na njihovi opremi, podarjeni od Kitajcev.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://24ur.com/novice/svet/bad-boy-grozi-zemlji.html
Morda je to kdo imel v mislih, ampak potem ne bo delalo pri nobene operaterju