Nov promocijski paket bigbob je že vnešen na portal Tarife.si. Izračun najugodnejše tarife, vključno z novimi paketi, je možen na naslovu: http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-porabe.html
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Načeloma je Simobil dolžan po istih pogojih/cenah, kot ponuja MVNO bobu ponujati vsem. Načeloma rečem zato, ker to ni ravno pravilo ali zakon, pač pa se o tem odloča na podlagi tega, če gre za "podjetje z večjim tržnim deležem". Pa če bodo te ugodne cene samo začasno se tudi zna izognit kaznim, ker je šlo kao sam za promocijo začasno.
Z stališča uporabnikov pa ja, za marsikoga najugodnejša ponudba
Če sta 2 blagovni znamki je stroškovna cena za 1 blagovna znamko drugačna od druge. Če ima operater 2 blagovni znamki, bi v tem primeru moral imeti 2 podjetji.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Da si Si.mobil ne "unicuje" blagovne znamke, ampak fura "low cost / no service" pod znamko Bob se meni ne zdi problematicno, se posebej ker niso MVNO.
Res ne vidim problema? Al sem pa mogoce samo jaz cuden?
Citat:
Uporabnik Mr_Globus pravi:
Bi slo to skozi? Kolega mi kupi simko bob, mi sporoci podatke o simki in sklenem preko interneta prenos in bigboba. "nakljucno" pac nisem dosegljiv do konca maja in sele takrat podpisem - me bigbob pocaka?
Citat:
Uporabnik Mr_Globus pravi:
Ce vzamem zdaj bigboba, lahko naknadno prenesem stevilko?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na tem mestu se je raje potrebno vprašati zakaj se ne vloži nobena tožba v imenu države zoper vse te operaterje, ki so si sami nastavljali roparske cene in nas lupili.
Mojo "pogodbo" ki jo je na dom prinesel nek model od GLSja ali nečesa podobnega je brez kakršnihkoli vprašanj in dokazovanj ali pooblastil podpisala mama. Jaz sem bil namreč v službi in sem dostavljalcu, ki me je klical po telefonu samo rekel da me ni in naj podpiše ona.Vse BP. Razmisli.Citat:
Uporabnik borovnica pravi: tole ne bo zdržalo vode,.. ti boš že sklenil naročnino, ker pa ne bo podpisana ne bo aktivna,.. predlagam, da nekdo od svojcev sklene naročnino, ti pa si plačnik.
l.p. b