Številka je aktivna do konca obračunskega obdobja. Nato jo izklopijo ( če si obkljukal prekinitev razmerja ).Ničesar nisem izbral, šel sem v poslovalnico Telemach in imel sabo stari račun od BOB in ničesar me niso vprašali jaz pa se tudi nisem spomnil. Morem poklicat in vprašat, logično bi bilo da avtomatsko prekinejo.
Prekinitev je ze dolgo brezplacna, ne glede na to kaj morda pise v njihovem ceniku ali faq. V 4c spremenis zato, ker ti sicer za zadnji mesec zaracunajo paket z vkljucenimi enotami, ki jih verjetno ne potrebujes vec.Če pa tega nisi naredil pa paket spremeniš v 4c, ker ti prekinitev razmerja računajo 10€.
Cca 2leti nazaj sem prekinil eno številko, dobil položnico za 10€. Torej so me nategnili
Zakaj pa ne.Vprašanje: kaj resno kdo hodi k BOBu po tem, ko so veliki imeli akcije 1€ za drugo številko?
Tu se splača, ampak imaš še sigurno kakšno cifro zraven oziroma fix storitve.24 € je naročnina za dve leti ob vezavi dve leti. Koliko ima BOB najnižjo neomejeno ponudbo?
Ja to imaš itak, a pri BOBu pa nimaš pol še nekje televizije ali interneta?Tu se splača, ampak imaš še sigurno kakšno cifro zraven oziroma fix storitve.
Zakaj rabiš neomejeno? Samo za filing ali si res tak hevi juzer?24 € je naročnina za dve leti ob vezavi dve leti. Koliko ima BOB najnižjo neomejeno ponudbo?