Pred kratkim so izgleda aplikacijo "moj bob" prenovili in sedaj ni vec mozno izklopit dvofaktorskega preverjanja preko SMSa pri prijavi ...
Poglej priponko 84820
Sem klical na helpdesk ... pa je gospodicna trdila, da je to sedaj tako zakonsko doloceno... in da imajo vsi operaterji tako... Sem ji rekel, da to ne drzi... da ze njihova aplikacija "moj A1" tega nima... oz. je mozno izklopit ... Tudi drugi operaterji nimajo tega... ce ze, se pa uporabnik sam odloci za tak nacin prijave ...
Aplikacija moj A1..................................................... Aplikacija moj bob .................................................
Poglej priponko 84825 Poglej priponko 84822
Problem je recimo, ker bob SIM kartico uporabljam v iPad-u, ki nima moznosti prejema SMS sporocil... drugo pa v avtokameri, ki prav tako nima moznosti prejema SMS sporocil... In je edini nacin ta, da SIM karrtico prestavim v drug telefon, ki zna prejemati SMS sporocila ...
Sem gospodicni na helpdesku omenil, ce lahko to sporoci naprej tehnikom oz. razvijalcem aplikacije... pa sem dobil osoren odgovor, da ne bo tega posredvoala, ker tako mora biti ...
... Naj potem vsaj odstranijo obvestilo, da se to da spremeniti v nastavitvah ...
Poglej priponko 84823
Ce ne bo slo drugace, bo izgleda treba SIM kartice vzeti pri drugem operaterju...
Tisti, ki imate HoT (sam trenutno nimam nobene HoT kartice)... ali je tam mozna prijava v apliakcijo brez tega varnostnega SMS-a ...