Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
No pa rešite mojo težavo: službeno moram poslat SMS 10 osebam od katerih dva ne uporabljata prenosa podatkov - torej ne sprejemata MMS.
Ker so sporočila po navadi malo daljša in ker sem navajen pisati v slovenščini - torej čšž - se mi iz iPhone-a po defoltu pošljejo kot MMS in tudi če izklopim data nič ne pomaga, potem sploh noče poslat.
Rešitev?
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
MMS kompresira sliko, ki jo tvoj dober fotkič naredi, v "skropucalo".
Jaz recimo pošiljal kar e-maile namesto tega in sam določam, koliko mi "pokvari" sliko.
Saj če pošlješ MMS na mail še vedno pošlješ MMSCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Če pošlješ MMS na email, ti ravno tako stisne slikco.
Tistim, ki imajo mobilnik, kateri ne podpira MMS tudi ne moreš poslati MMSaCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Tistim, ki ne uporabljajo računalnika žal ne morem poslati slike na kak strežnik, da bi jo lahko videli.
Za to maš pa FacebokCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Smisel MMSa je v tem, da v trenutku lahko pošljem slikco recimo z vrha Triglava in vsi takoj vidijo kje sem
no to je tisto, zaradi česar jaz ne maram MMSov... dostava je zelo nezanesljiva... včasih pride, včasih ne pride ... tako kot vremeCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Slabost MMSov pa je, da velikokrat prihajajo z ogromno zamudo, tistim, ki nimajo pravilnih nastavitev ali pa imajo blokiran prenos podatkov pa sploh ne pridejo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
No pa rešite mojo težavo: službeno moram poslat SMS 10 osebam od katerih dva ne uporabljata prenosa podatkov - torej ne sprejemata MMS.
Ker so sporočila po navadi malo daljša in ker sem navajen pisati v slovenščini - torej čšž - se mi iz iPhone-a po defoltu pošljejo kot MMS in tudi če izklopim data nič ne pomaga, potem sploh noče poslat.
Rešitev?
Rešitev je, da pač izklopiš MMS ...
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
In kaj s tem narediš? iPhone 4S ne pošlje potem nič! Mi sploh ni jasno kaj ga zajebava - dolžina teksta ali čšž ali kaj tretjega.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
In kaj s tem narediš? iPhone 4S ne pošlje potem nič! Mi sploh ni jasno kaj ga zajebava - dolžina teksta ali čšž ali kaj tretjega.
.
Pri meni bo, od 2.12.2015 pa do 2.12.2016 za isto ceno kot sedaj 1000/1000/1000Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Kaj sedaj, bo ali ne bo?