Novo pri bobu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
na bob.si ne deluje več pošiljanje nastavitev za internet in MMS.
Jih lahko mogoče kdo zapiše (print screen), telefon je samsung galaxy s5.

Hvala!

md1

Pripravnik
3. feb 2008
54
0
6
Mene pa zanima,če se da bri bobu omejiti znesek računa.Namreč sin gre v zda za par mesecev in bi se rad izognil velikim stroškom ob -recimo izgubi telefona.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113
Naj si tripstrerja omisli.
Za svoje stvari pa naj prevzame odgovornost ker vsega se ne da na operaterja prelevit.

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Pozdravljeni

Mene pa zanima naslednje: Glede paketa bob 5ka, ali lahko spremljaš na kakšen način porabo znotraj 100 minut, 100 MB in 100 SMS-ov ? Torej, ali je možno vedet, koliko od teh zakupljenih minut ti je še ostalo na razpolago?
Ker preko aplikacije in računa pri bob se ne vidi, ker ti za vsak klic znotraj zakupljenih enot napiše 0 eur ?

Lep pozdrav,

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik alien_alien pravi:
Pozdravljeni

Mene pa zanima naslednje: Glede paketa bob 5ka, ali lahko spremljaš na kakšen način porabo znotraj 100 minut, 100 MB in 100 SMS-ov ? Torej, ali je možno vedet, koliko od teh zakupljenih minut ti je še ostalo na razpolago?
Ker preko aplikacije in računa pri bob se ne vidi, ker ti za vsak klic znotraj zakupljenih enot napiše 0 eur ?

Lep pozdrav,

Ce je enako oz. podobno kot pri paketu miniBOB, potem lahko to vidis preko strani http://moj.bob.si ... Koliko si ze porabil...

Je pa na voljo tudi aplikacija ...

Za iOS - Bob Monitor >> https://itunes.apple.com/si/app/bobmonitor/id577047787?mt=8
Za Android - Bob poraba >> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bob.poraba&hl=sl

2244889-image.jpg

Priponke

• 2244889-image.jpg
    2244889-image.jpg
    48,9 KB · Ogledi: 401
Nazadnje urejeno:

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Zdravo

Tole očitno ne bo enako pri predplačniškem paketu. Ti imaš naročniški paket. Jaz namreč v spletni aplikaciji v meniju sploh nimam števca porabe, kot ga imaš ti, imam le stanje tekoče porabe, kjer pa se to ne vidi, ker za vsak klic napiše 0 eur.

Kar pa se tiče same aplikacije za telefon, očitno za Lumio 710 ne obstaja takšno orodje, vsaj jaz ga ne najdem, kot si ga prikazal zgoraj na sliki, namreč monitor mislim.

lp,

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Zdravo

Tole očitno ne bo enako pri predplačniškem paketu. Ti imaš naročniški paket. Jaz namreč v spletni aplikaciji v meniju sploh nimam števca porabe, kot ga imaš ti, imam le stanje tekoče porabe, kjer pa se to ne vidi, ker za vsak klic napiše 0 eur.

Kar pa se tiče same aplikacije za telefon, očitno za Lumio 710 ne obstaja takšno orodje, vsaj jaz ga ne najdem, kot si ga prikazal zgoraj na sliki, namreč monitor mislim.

lp,

Saj zato sem napisal, da ce je enako oz. podobno kot pri paketih... Najbolje, ce poklices na Bob pa vprasaj, kako se da to videti...

Glede aplikacije... Nobena ni uradna...

- iOS aplikacijo je naredil Jan Berdajs
BobMonitor_on_the_App_Store_on_iTunes-20150621-115103.jpg

- Android apliakcijo pa je napisal Evgen Urlep (Funtap)
Bob_Poraba_-_Aplikacije_za_Android_v_storitvi_Google_Play-20150621-115335.jpg

Kot kaze za Windows Phone se nihce ni naredil aplikacije za pregled stanja za Bob ...

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Očitno imajo števec porabe samo na naročniških paketih, na predplačniških pa ne.
Dejansko ne vidim trenutne porabe zakupljenih enot, tako da ne vem, koliko enot še imam na voljo.
Če ima še kdo od vas mogoče aktiviran bob 5ka, pa naj pove, če se na kakšen drugačen način da priti
do stanja trenutne porabe zakupljenih enot.

LP,

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Očitno imajo števec porabe samo na naročniških paketih, na predplačniških pa ne.
Dejansko ne vidim trenutne porabe zakupljenih enot, tako da ne vem, koliko enot še imam na voljo.
Če ima še kdo od vas mogoče aktiviran bob 5ka, pa naj pove, če se na kakšen drugačen način da priti
do stanja trenutne porabe zakupljenih enot. Na bob pa ne bom niti spraševal, ker nikoli ne dobiš pravega odgovora na vprašanje.

LP,

Si ze probal to, kar tukaj pise? >> http://www.bob.si/pomoc-in-vprasanja/pogosta-vprasanja

In to, da nikoli ne dobis pravega odgovora, ce klises na CPN ne bo drzalo... Jaz sem ponavadi se vedno dobil odgovor...
wink-1.gif

2245028-image.jpg

Priponke

• 2245028-image.jpg
    2245028-image.jpg
    33,4 KB · Ogledi: 414

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Na tej številki dobiš le podatek o stanju na računu, NE dobiš pa podatka o trenutni porabi zakupljenih enot,
ki jih imam na bob 5ka. Ravno to bi želel vedet, da bi v vsakem trenutku lahko pogledal, koliko enot imam še na voljo
oz. koliko sem jih od teh 100 enot že porabil.Tako, kot je to pri naročniškem paketu, kjer se lahko v vsakem trenutku preveri
dejanska poraba.

LP,

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.756
113
pri taščici
Mislim da ni namenjen za pravne osebe. Tako da ne vem ce bos lahko imel upravičen strosek.
Napisano tudi v tej temi najbrz ze nekajkrat, sem ti poiskal na bobu.
Ne dobis sms ko si nedosgljiv.

Citat:
kaj je bob in komu je namenjen?
bob je najcenejši ponudnik mobilnih storitev in je namenjen fizičnim osebam. z bobom lahko najceneje telefoniraš, pošiljaš sporočila SMS in MMS ter brskaš po spletu. brez vezave, brez fiksnih stroškov in brez skritih pasti.

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

Tisti, ki imate bob ... kako deluje zadeva? Razmišljam namreč, da bi službeno številko preselil k njim, ker je tole najbolj ugodna ponudba za govor+SMS.

Najbolj ugoden za čvek v slo omrežjih in SMS je TUŠ PREMIUM S

http://www.tusmobil.si/narocniski-paketi

Pa še na firmo lahko vzameš.

Kako je s temi neomejenimi minutami kadar si v drugem (ne TUŠ) omrežju?
Je še vedno brezplačno ali plačuješ minute po ceniku?
rolleyes-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.