Citat:
Uporabnik alien_alien pravi:
Pozdravljeni
Mene pa zanima naslednje: Glede paketa bob 5ka, ali lahko spremljaš na kakšen način porabo znotraj 100 minut, 100 MB in 100 SMS-ov ? Torej, ali je možno vedet, koliko od teh zakupljenih minut ti je še ostalo na razpolago?
Ker preko aplikacije in računa pri bob se ne vidi, ker ti za vsak klic znotraj zakupljenih enot napiše 0 eur ?
Lep pozdrav,
Citat:
Zdravo
Tole očitno ne bo enako pri predplačniškem paketu. Ti imaš naročniški paket. Jaz namreč v spletni aplikaciji v meniju sploh nimam števca porabe, kot ga imaš ti, imam le stanje tekoče porabe, kjer pa se to ne vidi, ker za vsak klic napiše 0 eur.
Kar pa se tiče same aplikacije za telefon, očitno za Lumio 710 ne obstaja takšno orodje, vsaj jaz ga ne najdem, kot si ga prikazal zgoraj na sliki, namreč monitor mislim.
lp,
Citat:
Očitno imajo števec porabe samo na naročniških paketih, na predplačniških pa ne.
Dejansko ne vidim trenutne porabe zakupljenih enot, tako da ne vem, koliko enot še imam na voljo.
Če ima še kdo od vas mogoče aktiviran bob 5ka, pa naj pove, če se na kakšen drugačen način da priti
do stanja trenutne porabe zakupljenih enot. Na bob pa ne bom niti spraševal, ker nikoli ne dobiš pravega odgovora na vprašanje.
LP,
Citat:
kaj je bob in komu je namenjen?
bob je najcenejši ponudnik mobilnih storitev in je namenjen fizičnim osebam. z bobom lahko najceneje telefoniraš, pošiljaš sporočila SMS in MMS ter brskaš po spletu. brez vezave, brez fiksnih stroškov in brez skritih pasti.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Tisti, ki imate bob ... kako deluje zadeva? Razmišljam namreč, da bi službeno številko preselil k njim, ker je tole najbolj ugodna ponudba za govor+SMS.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
ksz
Tisti, ki imate bob ... kako deluje zadeva? Razmišljam namreč, da bi službeno številko preselil k njim, ker je tole najbolj ugodna ponudba za govor+SMS.
Najbolj ugoden za čvek v slo omrežjih in SMS je TUŠ PREMIUM S
http://www.tusmobil.si/narocniski-paketi
Pa še na firmo lahko vzameš.
Citat:
ksz