Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sam imam tudi na eni izmed naročnin majhen znesek.. Nakažem pač 10€ in imam mir za par mesecev ( preplačilo ). Lepo vsakič na položnici vidim, koliko je še ostalo preplačila
Predvidevam da je samo e račun možen in da ne pošiljajo še tiskanega računa vsak mesec. Že tak al tak mam vsak dan poln nabiralnik tistega papirja, da ne vem več kam bi ga dajal.
E-račun je mail brez papirja v kaslcu. Razen ob izrednih pojavih; pogodbe, odklopi, ponovni priklopi in taka navlaka, tako sem slišal.
Jaz nisem dobil fizičnega papirja v nabiralnik od pamtiveka.
Kupil sem bob, vstavil, poklical na 080 680 680, naredil račun in že izpolnil zahtevek za prenos številke in prekinitev pri Simobilu. Dobil sem SMS da bo številka prenešena jutri, stiskal sem tudi izpolnjen obrazec ki ga bom poslal. Nato sem hotel skleniti še minibob+1GB ampak ne gre ko izberem prenos številke ker zahtevek že poteka. Če s tem počakam do jutri ko bo opravljen prenos lahko ponovno začnem postopek in vpišem staro številko na prvi strani?
Me ze dolgo ni bilo na forumu, pa ne vem, ce je ze kdo omenjal: ali deluje Blackberry (OS 7) na bobu? Drugo vprasanje pa je: kako lahko po e-poti uredim prenos stevilke, brez da bi moral biti fizicno dosegljiv za podpis pogodbe?
Paket bi ze kupil fizicno enkrat na poti skozi Sovenijo, ampak me zanima, ce se da poslati po e-poti nazaj. (tudi digitalni podpis pride v postev).
Hvala vnaprej in lp, alterjevkam/cem
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.