Novo pri bobu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Je pravilno. Če greš na naročniško, pa se ti izda kot dobropis na račun.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Da ne bom odkrival znanosti...

Kaj je res pri bob-u 10x cenej prenos podatkov???

0,066 €/MB** bob

0,00054 €/kB mobi

kilobajte x 1000 pomnožiš, da lahko potem primerjaš. Se sem prov zračunal?
hysterical-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
S 1024, ampak ja.
smile-1.gif

Ne vem edino, če ima mobi na kB ali na kakih 10 kB?

Primerjaj še klice
wink-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Živjo. imam vprašanje....

kupil sem bob, ga preko spletnega obrazca aktiviral, označil da želim obdržati telefonsko številko in kaj naj sedaj naredim? (označil sem paket bigbob). Obrazec sem potrdil, a nisem dobil ne SMS sporočila, ne maila ne nič. Kako to poteka naprej. Naj povem, da dela Bob številka, dela pa tudi še prejšnja, ki je pri mobitelu. Koliko časa približno traja, da prenesejo številko? A moram še kaj narediti?

(aktiviral sem ga šele včeraj, da boste vedeli... pa vem, da so sedaj prazniki in ne delajo, ampak kako naprej)

I

Izbrisan uporabnik #488

Počakati, da po pošti prvo prinesejo pogodbo, nato jo podpišeš in pošlješ z obrazcem za prenos nazaj...

Počakaš par dni in številka bo prenešena.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Pocakati moras na dostavno sluzbo, ki ti bo prinesla papirje, ki jih moras podpisati. Verjetno bo to ze konec tega tedna.

Po tem pa bo trajalo se kake 3 dni, da ti prenesejo stevilko.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Meni se vse skup vleče že od 5.12, najprej zapleti z dostavo, najprej ene pogodbe, potem ni bilo druge,21 končno poslal po mailu scane podpisanih papirjev,danes 25 dobil odgovor da bodo prenesli številke , kdaj pa me bodo obvestili...... Tako da upam da bo še letos...
Prosil sem za zbirni račun za dve številki, zame in za ženo pa to še ni možno... tako pravijo

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, jaz sem v mesecu decembru za 3 osebe uredil boba (pač ne znajo s PCjem delat) in za vse je bilo nekje v tednu dni vse skupaj urejeno, vključno s prenosom številke.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Tudi jst sem ženi uspel aktivirati big bob in številko so prenesli v dobrem tednu.
Nobenih kompikacij, nobenih e-mailov, nobenega klicanja na 090.
zmaga.gif

Po moje so za vaše težave problem kadrovska vprašanja.
grims-1.gif

Samo ne na strani Boba...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, pa za dostavo po novem pokličejo KDAJ in kam naj pripeljejo, tak da.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Pri meni je šlo vse ekspresno .. v 3 dneh prinesli pogodbo, četrti dan pa sem že aktiviral big boba. Pohvalno res... Kako je pa z tem 100 minutami, ki so bile naložene ob nakupu sim? Se spremeni v dobroimetje? Mi bodo zaračunali naročnino za cel december ali samo za teh par (5) dni?

Vesele praznike vsem še z moje strani
wink-1.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Citat:
Uporabnik dsf pravi:Prosil sem za zbirni račun za dve številki, zame in za ženo pa to še ni možno... tako pravijo
Zbirni račun gre, če je isti naročnik za več (sicer je max 2) pogodb. Če sta različna naročnika (npr. ti in žena) pa res ne.
Bi to z veseljem tudi jaz porabil, če bi šlo. Še bolj pa, recimo, moja starša, pri katerih je včasih znesek na položnici manjši od provizije za plačilo le-te.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
neporabljeno dobroimetje se prenese na naročnino,.. za prvi mesec je na voljo celotna količina minut,naročnina pa se zaračuna pa od aktivacije do cikla in za mesec dni v naprej,..
b

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pozdrav, še en hiter odgovor rabim, za tiste, ki ste aktivirali paket in ki ste hoteli obdržati staro telefonsko številko...

Prejel sem papirje in ko hočem aktivirati paket, me vpraša za: Potrditveno kodo (jo imamo), geslo (katero geslo?), ter telefonsko številko(a to vnesem tisto, ki je od boba, ali tisto, ki sem jo imel prej?)

Lp in hvala!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.